• یکشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۱:۲۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95121409118
  • خبرنگار : 71282

چرا مجلس حقوق کارگران را اصلاح نکرد؟

چرا مجلس حقوق کارگران را اصلاح نکرد؟

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید: رقم دو میلیون و۵۰۰ هزار تومانی که به عنوان رقم نهایی سبد معیشت کارگران مصوب شده، رقم خط فقر است و جامعه کارگری از شورای عالی کار می‌خواهد که آن را مبنای تعیین مزد سال آینده قرار دهد.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: رقم واقعی سبد هزینه معیشت کارگران سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که با کسر بسیاری از هزینه‌های دیگر مثل مسافرت و رفاهیات به این رقم کاهش یافته و در حقیقت عددی است که یک کارگر میتواند در ماه با آن خانواده خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه خروجی جلسات ستاد مزد روی کاغذ است و زمانی تحقق می‌یابد که مبنای مذاکرات مزد ۹۶ قرار بگیرد، افزود: متاسفانه تفاوت دیدگاه ها بین گروه کارگری و کارفرمایی زیاد است، در حالی که نمایندگان کارگران واقعیتهای زندگی را می‌بینند ولی کارفرمایان روی مشکلات خود انگشت می‌گذارند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در ادامه با اشاره به اصلاح حقوق مدیران در مجلس، گفت: قرار بود نمایندگان مجلس دستمزد کارگران را اصلاح کنند ولی به جای آن حقوق مدیران را اصلاح و سقف آن را ۲۴ میلیون تومان تعیین کردند، در حالی که حقوق کارگران لا به لای رقم ۲۴ میلیون تومان دیده نمی‌شود و گم است.

ابوی گفت: نمایندگان فراکسیون کارگری مدام کاهش حقوق کارگران را فریاد می‌زنند ولی وقت عمل از اصلاح آن دفاع نمی‌کنند در حالی که ۸۰۰ هزار تومان رقمی نیست که کارگران و خانواده‌هایشان بتوانند با آن امرار معاش کنند.

این مقام مسئول کارگری متذکر شد: سالهاست که بسیاری از کارگران تنها برای گذران زندگی  به صورت دو شغله و چند شیفت کار می‌کنند اما چرا شورای عالی کار امروز به رقم دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان رقم نهایی دستمزد رسیده است؟

وی در پایان از شورای عالی کار خواست تا با واقع بینی نسبت به دستمزد سال آینده کارگران تصمیم‌گیری کند و هزینه های سنگین زندگی کارگران را در نظر بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۸:۳۸

واقعا یه مدیری که پشت میز میشینه ارزش کاریش تو این مملکت بیشتره یا یه رفتگر زحمتکش!؟ مدیر 24000000 تومان و کارگر 1000000 تومان و شایدم کمتر

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۲۲

تمایل مجلس به مجلس سنا شدن است؟

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۸

با سلام . یکی از با ارزش ترین اقدامات بعد از انقلاب تصمیم به اجرای اصل 44 قانون اساسی می باشد که با حفظ حاکمیت دولت مدیریت بخش دولتی شرکتها به بخش خصوصی واگذار شود که اولین اقدام در مورد مخابرات بود، مانند کشورهای آلمان، ژاپن، انگلیس و... دولت با حفظ حاکمیت خود با داشتن سهام 20% در مخابرات مابقی سهام را به بخش خصوصی واگذار کرد. لذا عملا مدیریت از بخش دولتی به مدیریت بخش خصوصی منتقل شد. با این اقدام سود سالانه 3% مخابرات به سود 20% ارتقا یافت و شرکت توانست با سود خویش بدون افزایش تعرفه مخابرات نسبت به بازسازی دستگاها و ارائه خدمات ارزان با حتی کاهش پرسنل از 70 هزار نفر به 20 هزار نفر انجام بدهد. انتظار این بود که مانند مخابرات این انتقال مدیریت از دولتی به بخش خصوصی در مورد توزیع برق، گاز، فراورده های نفتی، هواپیمایی، راه اهن و.... نیز اتفاق بیافتد. متاسفانه جوسازی بعضی از رسانه ها مانند خبرگزاری ها و قانوگذاران مجلس عملی نگردید و می بینیم ضعف مدیریت شرکت ها از طریق افزایش تعرفه و یا از فروش منابع مانند نفت جبران می گردد. این واقعیت درست است که عدم تجربه نظام و گذر شرکت مخابرات از قانون کار دولتی (مدیریت خدمات کشوری ) به قانون کار (کار و کارگر) مشکلاتی در اوایل برای مخابرات بوجود اورد ولی خوشبختانه الان یک تجربه بسیار مفید در مدیریت بخش خصوصی بدست امده است. بگذریم. بحث اینجاست. آیا الان ( کارکنان و مدیران ) شرکتهای دولتی قبول خواهند کرد که از حقوق نجومی، پاداش و سایر مزایا و... بگذرند و این حقوق و پاداش و مزایا را مانند کارگران و مدیران بخش خصوصی خود و سایر کشورها در قبال ارائه تلاش و کار مفید بدست آورند؟ به نظر می رسد قبول نخواهند کرد. مگر اینکه خود دولت و قانوگذاران مجلس وادار کنند. انشاله

avatar

مسئولین! ما نیازی نداریم. ما کارگران غنی هستیم. اینقدر با آبروی ما بازی نکنید

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۱۶

من کارگر دیگه تحملم طاق شده. میروم تا با ... از خود و خانواده ام دفاع کنم