• دوشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۶ / ۱۷:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96041206063
  • خبرنگار : 71457

بارزانی: عدم رفع دلایل شکل گیری داعش باعث وقوع مشکلات بزرگ‌تر می‌شود

بارزانی: عدم رفع دلایل شکل گیری داعش باعث وقوع مشکلات بزرگ‌تر می‌شود

رئیس اقلیم کردستان عراق اعلام کرد: اگر دلایل شکل گیری داعش از بین برده نشود، ما شاهد مشکلات بزرگ‌تری خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از رووداو، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق با جان والتمانز، سفیر هلند در عراق و هیات همراهش دیدار کرد و و در این دیدار، روابط دوجانبه میان هلند و اقلیم کردستان مورد بررسی قرار گرفت و بر تحکیم روابط دوستی و گسترش دامنه روابط میان دو طرف تاکید شد.

بارزانی تصریح کرد: مرحله پس از داعش مرحله‌ای حساس است و اگر دلایل شکل گیری داعش از بین برده نشود، ما شاهد مشکلات بزرگ‌تری خواهیم بود و حل آنها دشوار خواهد شد.

وی در این دیدار به تشریح انگیزه‌هایی که به تمایل مردم کردستان برای برگزاری همه پرسی و تعیین سرنوشت انجامیده است، پرداخت و گفت: مردم کردستان از طریق گفتگو و با راه‌کارهای مسالمت آمیز، به سمت "استقلال" پیش می‌روند تا حقوق خود را تضمین کنند و همچنین برای اینکه راه را در مقابل‌ تلاش‌هایی ببندند که ممکن است به جنگ‌ها ومشکلات بیانجامد.

بارزانی همچنین گفت که کردها از طریق "استقلال، به جنگ‌ها و مشکلات در عراق پایان می‌دهند".

در همین حال، سفیر هلند در عراق تصریح کرد: جنگ علیه داعش و آموزش دادن نیروهای پیشمرگ و ارتش عراق از اولویت‌های هلند است و هلند به اوضاع سیاسی در مرحله پس از داعش اهمیت می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha