• چهارشنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۶ / ۰۵:۴۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96042011573
  • خبرنگار : 71498

معاون وزیر نیرو پاسخ داد

آخرین اخبار از تفکیک آب شرب و شهری

آخرین اخبار از تفکیک آب شرب و شهری

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، گفت: طرح تفکیک آب شرب و شهری موضوعی است که قرار شده در دولت دوازدهم به صورت جدی‌تری در دست اجرا قرار گیرد، اما لازم است که در ابتدا برای اجرایی شدن این طرح اولویت‌بندی صورت گیرد.

رحیم میدانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که دو سامانه‌ای کردن آب شرب و شهری نمی‌تواند تمام مشکلات حوزه آب را برطرف کند، اظهار کرد: آبی که در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد باید بهداشت کافی را داشته باشد و به همین دلیل باید قبل از اجرایی شدن این طرح تحقیقات لازم برای این مساله صورت گیرد.

وی ادامه داد: در گذشته تصور غلطی حتی در وزارت نیرو مبنی بر این که تفکیک آب می‌تواند بسیاری از مشکلات حوزه آبی را برطرف کند، وجود داشت و به همین دلیل تصمیم بر آن گرفته شد که با انعقاد قراردادی با دانشگاه شهید بهشتی به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان نتایج کامل این طرح بررسی شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان این که انتظار می‌رود که تا ماه‌های آتی نتیجه نهایی به دست آید، گفت: براساس این تحقیق باید مشخصات آب غیرشرب به صورت کامل بررسی و تبیین شود و برهمین اساس با اولویت بندی بتوانیم تفکیک آب شرب و بهداشتی را انجام دهیم.

میدانی با اشاره به شهر مشهد که قرار بود این طرح به صورت آزمایشی در آن اجرایی شود، اظهار کرد: تاکنون این طرح به نتیجه خاصی نرسیده است، لذا باید قبل از اجرایی شدن این طرح تمام جوانب آن بررسی شود.

وی افزود: به طور مثال اگر در استان بوشهر مردم توافق کنند که دیگر از آب شرب لوله‌کشی استفاده نکنند و در عوض آب بسته‌بندی را جایگزین کنند، می‌توانیم تغییراتی را در نحوه ارائه آب ایجاد کنیم، اما همین مساله برای استان اصفهان امکان پذیر نیست. به طول کلی باید گفت که سیاست وزارت نیرو این است که آب سالم در اختیار مشترکان قرار گیرد.

به گفته معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، برای مناطقی که انتقال اب باکیفیت هزینه‌بر است انجام این کار می‌تواند در کاهش هزینه‌ها بسیار موثر باشد و به همین دلیل وزارت نیرو در دولت دوازدهم تلاش دارد که جوانب اجرایی شدن این طرح را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهد و بعد از آن این طرح را در مرحله اجرا بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۱۴:۰۱

با عرض سلام احترام به قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران به نظر بنده توان آب شرب تهران را جداسازی کرد درست است که هزینه بالایی دارد لوله کشی مجدد اما یک بار برای همیشه ببینید در این مرحله لوله کشی نیاز به حجم روله همان نداریم ۱۰صدم ظرفیت یا حجم لوله‌کشی فعلی ما نیاز داریم که آب شرب را به خانه های مردم برسانیم و هر خانواده یک لوله انشعاب برای مصرف آشامیدن و غذا درست کردن نیاز دارد و بقیه لوله کشی ساختمان به طور همان روال قبل باقی می ماند و از طریق همان لوله کشی قبلی آب بهداشتی وا رد ساختمان می‌شود با تشکر