• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 96052817405
  • خبرنگار : 71526

آماده‌باش زرادخانه هسته‌ای آمریکا ظرف 5 دقیقه

آماده‌باش زرادخانه هسته‌ای آمریکا ظرف 5 دقیقه

بنا بر گزارش سی ان بی سی، زرادخانه هسته‌ای آمریکا می‌تواند ظرف مدت پنج دقیقه از حالت آماده باش به حالت پرتاب درآید.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری سی.ان.بی.سی در گزارشی در مورد روند اقداماتی که باید برای انجام یک حمله هسته‌ای در آمریکا انجام شود، نوشت: بنا بر گفته بروس بلیر، افسر پیشین کنترل پرتاب موشک بالستیک هسته‌ای آمریکا (مینت من)، زرادخانه هسته‌ای آمریکا می‌تواند ظرف مدت 5 دقیقه از حالت آماده باش به حالت پرتاب درآید.

فرماندهی استراتژیک آمریکا که در واقع کنترل زرادخانه هسته‌ای این کشور را در اختیار دارد و فرمانده آن ژنرال پترائوس است از یک پروتکل سخت و منظم برای صدور مجوز پرتاب تسلیحات هسته‌ای استفاده می‌کند.

بنا بر گفته بلیر پرتاب یک سلاح هسته‌ای نیازمند اجرای هشت گام مختلف است. اما اساسا برای صدور فرمان پرتاب یک سلاح هسته‌ای رئیس‌جمهور ابتدا با مشاوران نظامی خود که ژنرال‌های چهار ستاره در مقر فرماندهی استراتژیک آمریکا حضور دارند مشورت می کند، تصمیم وی سپس از طریق پیام‌های کدگذاری شده و توسط پنتاگون به سایت‌های مختلف پرتابی زمینی و دریایی ارسال می‌شود؛ جایی که افسران کنترل به طور هم‌زمان کلیدهای صدور فرمان پرتاب را روشن می‌کند.

هم اکنون پنج ایالت در قاره آمریکای شمالی میزبان سایت‌های پرتاب موشک‌های بالستیک هسته‌ای هستند. بنا بر اعلام سرویس پژوهش کنگو این پنج ایالت دکورادو مافتانا، نبراسکا، داکوتای شمالی و ویومینگ هستند.

ناوگان هشتم نیروهای هوایی آمریکا پنج تیپ هوایی دارای بمب‌افکن‌های هسته‌ای را در ایالت لویزیانا، داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، میسوری و تگزاس را اداره می‌کند. هم‌چنین 14 زیردریایی مجهز به تسلیحات هسته‌ای کلاس اوهایو و نیز 4 ناو دارای موشک‌های هسته‌ای به طور تمام وقت در حال گشت زنی هستند.

اخیرا تنش‌ها میان کره شمالی و آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای پیونگ یانگ افزایش یافته است. چنان‌که دونالد ترامپ در صفحه توئیتر خود و در پاسخ به تهدیدهای پیونگ یانگ نوشت: کره شمالی در صورت هرگونه تهدید دیگری با خشم و آتش آمریکا روبه‌رو خواهد شد.

جامعه اطلاعاتی آمریکا معتقد است که پیونگ یانگ دارای 60 سلاح هسته‌ای است که البته برخی کارشناسان معتقدند این عدد کوچک‌تر است؛ این در حالی است که آمریکا دارای 6800 کلاهک هسته‌ای بوده که 1800 سلاح هسته‌ای در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha