• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96062816329
  • خبرنگار : 71415

انگلیس پایتخت پروپاگاندای آنلاین داعش

انگلیس پایتخت پروپاگاندای آنلاین داعش

یک اندیشکده انگلیسی از "شواهد شوک‌آور" درخصوص کوتاهی شرکت‌های اینترنتی این کشور و مقابله با تبلیغات افراط گرایان در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، یک اندیشکده انگلیسی به نام اندیشکده "پالسی اکسچنج" مشخص کرد که در بریتانیا بیشتر از هر جای دیگری در اروپا مردم به تبلیغات مجازی افراط گرایان می‌توانند دسترسی پیدا کنند.

این گزارش گفت: هر هفته از طریق شبکه‌های اجتماعی نظیر توئیتر و فیس‌بوک بیش از ۱۰۰ دستورعمل تروریستی و ویدئوهای تبلیغاتی و مقاله‌های افراط گرایان روی اینترنت منتشر می‌شود.

این اندیشکده خواهان قوانین مستقلش، تعقیب قضایی و جریمه علیه شرکت‌های اینترنتی شده که نمی‌توانند به مقابله با افراط گرایی در فضای مجازی بپردازند.

مطالعه این اندیشکده مشخص کرد که دستورعمل‌های تروریستی در فضای مجازی انگلیس از جمله راهنماهای ساخت بمب همچنان در دسترس هستند و این یک هشدار است.

روزنامه دیلی میل گزارش داد که براساس تحقیقاتش در این فضای مجازی تاکتیک‌های تروریستی بیشتر و فهرست اهداف بالقوه آنها نظیر رخدادهای ورزشی در دسترس قرار دارند.

این اندیشکده همچنین در یک نظرسنجی مشخص کرد که تقریبا سه چهارم مردم انگلیس می خواهند شرکتهای اینترنتی بزرگ اقداماتشان را برای پیدا کردن و حذف محتواهای اینترنتی برای به افراط کشاندن مردم را تشدید کنند.

65 درصد پاسخگویان این نظرسنجی معتقد بودند که شرکتهای اینترنتی در انگلیس به حد کافی برای مبارزه با افراطگری اینترنتی تلاش نمی کنند و 75 درصد از ایجاد یک نهاد تنظیم کننده مستقل به این منظور در انگلیس حمایت کردند.

از 2000 شرکت کننده این نظرسنجی سه چهارم تقاضا کردند که قوانین جدیدی برای مجازات و جرم دانستن تماشای مداوم محتواهای اینترنتی افراطگرایانه ایجاد شود و 73 درصد نیز معتقد بودند که مالکیت تبلیغات افراطگرایانه باید غیرقانونی اعلام شود.

همچنین اندیشکده مذکور در گزارش خود نوشت، کوتاهی در مقابله با این مشکل می تواند برای مدت چندین دهه امنیت را در انگلیس تهدید کند و موفقیتهای نظامی به دست آمده در عراق و سوریه عملا بی اعتبار سازد. در این گزارش توصیه شد که دولت انگلیس یک سازمان تنظیم کننده مستقل به همراه یک سیستم جریمه و پیگرد قضایی علیه کسانی که در مقابله با محتواهای اینترنتی افراطگران کوتاهی می کنند به وجود بیاید.

به نوشته این گزارش، در چهار سال گذشته سه چهارم جرایم تروریستی افراطگرایان از جانب کسانی رخ داده که به محتواها و دستور العملهای اینترنتی افراطگران دسترسی داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha