• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96062917133
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

سرپرست وزارت علوم در دیدار با برنده جایزه نوبل فیزیک:

ایران برای همکاری‌های علمی بین‌المللی محدویتی قائل نیست

ایران برای همکاری‌های علمی بین‌المللی محدویتی قائل نیست

سرپرست وزارت علوم در دیدار با برنده جایزه نوبل فیزیک و ۲۰ نفر از دانشمندان بین‌المللی گفت: جمهوری اسلامی ایران برای همکاری‌های علمی بین‌المللی، محدویتی قائلی نیست و تمامی دانشمندان و محققان در سراسر گیتی برای ما محترم بوده و آغوش جمهوری اسلامی ایران برای هر نوع همکاری دو و چند جانبه باز است. 

به گزارش ایسنا، دکتر سیدضیاء هاشمی در نشست مشترک با دکتر «کلاوس فون کلیتسینگ»، برنده جایزه نوبل فیزیک و ۲۰ نفر از دانشمندان بین‌المللی شرکت‌کننده در دهمین کنفرانس بین‌المللی مواد مغناطیسی و ابر رسانا که در محل سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، برنامه‌های وزارت علوم را در خصوص همکاری‌های علمی بین‌المللی تشریح کرد.

دکتر هاشمی اظهار کرد: از آنجایی که نیازهای جوامع بشری به صورت مستقیم با یکدیگر مرتبط و گاها دارای یک منشاء و یکسان هستند، تبادل اطلاعات و بهره‌گیری از توان یکدیگر و به عبارت واضح‌تر بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها یکی دیگر از سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: در بستر  این سیاست‌گذاری، صدها پروژه تحقیقاتی مشترک مابین اساتید داخل و خارج از کشور در حال اجرا است و سالانه شاهد برگزاری ده‌ها سمینار و کنفرانس بین‌المللی هستیم. تردد دانشمندان به کشور ما چشمگیر است و در این  رفت‌وآمدها، ده‌ها و صدها دانش فنی رد و بدل می‌شود که به رشد پایدار  کشور ما و کشورهای همکار کمک می‌کند.

سرپرست وزارت علوم خطاب به مدعوین دهمین کنفرانس بین‌المللی مواد  مغناطیسی و ابر رسانا گفت: همه شما دانشمندان، محققان و عالمان به خوبی می‌دانید که علم، هیچ مرز و محدودیتی ندارد. دانش امروزه حاصل تلاش گسترده نوع بشر در طول تاریخ و در گستره زمین است. اگر امروز یک کشور از جنبه علم و فناوری پیشرو است، باید بداند که چه بسا در گذشته، کشورهای دیگر پیشرو بوده‌اند و دانش امروز میراث گرانبهای تمامی بشریت در تمامی زمان‌ها و مکان‌هاست و از این رو متعلق به همه انسان‌ها است.

وی در پایان سخنان خود اظهار کرد: من بار دیگر از فعالیت‌های انجام شده برای برگزاری این کنفرانس قدردانی می‌کنم و انتظار دارم ارتباط ایجاد شده مابین محققان، پایدار باشد و تنها به این کنفرانس ختم نشود. 

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، اولین دور کنفرانس دوسالانه مواد مغناطیسی و ابر رسانا در سال 1999 به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و پس از  برپایی سایر ادوار این کنفرانس در کشورهای مختلف جهان، دهمین دور آن به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ 29-27 شهریور ماه جاری در تهران برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha