• دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۶ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96071709322
  • منبع : نمایندگی خوزستان

لزوم وجود ضمانت اجرای برون‌سپاری خدمات الکترونیکی از سوی دستگاه‌ها

لزوم وجود ضمانت اجرای برون‌سپاری خدمات الکترونیکی از سوی دستگاه‌ها

دبیرکل کانون دفاتر پیشخوان و بخش عمومی دولت گفت: باید ضمانت اجرایی برون‌سپاری خدمات الکترونیک از سوی دستگاه‌های مرتبط با این حوزه وجود داشته باشد و قطعا اگر مجموعه دستگاه‌های اجرایی و ادارات در این زمینه همکاری نکنند در این طرح موفق نخواهیم شد.

به گزارش ایسنا، علی فلاح در اجلاس مدیران دبیرخانه‌های نظام اداری کشور که امروز (۱۷ مهرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: پارادیمی در دنیا وجود دارد که نشان می‌دهد در دهه اخیر در هر ۷۰ روز شاهد تصاعد دو برابری علم خواهیم بود. باید از هم‌اکنون از فرصت استفاده کرده و همانند کشوری‌های دیگر و با تفکر خلاقانه پیش برویم و به نوعی رویکرد ما توجه به سرویس‌های ارزش افزوده باشد.

دبیرکل کانون دفاتر پیشخوان و بخش عمومی دولت تصریح کرد: دفاتر پیشخوان دولت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و با فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۸۸ شکل گرفتند و به عنوان بخش غیردولتی و بازوی اجرایی بخش دولت فعالیت دارند.

فلاح بیان کرد: دفاتر پیشخوان دولت با سرمایه اندک توفیق پیدا کرده‌اند یکی از شبکه‌های مویرگی را که بر بستر اینترنت قرار ندارد، محقق کنند. همچنین توانسته‌اند با رعایت پروتکل‌های امنیتی ساختارهای ارائه خدمات الکترونیکی را فراهم کنند.

وی عنوان کرد: در تعاملات با دستگاه‌های دولتی جایگاه خوبی داریم و در حال حاضر با افتتاح طرح سیستم مکاتبات الکترونیکی دولت، ۳۰۰۰ دفتر در این بستر عملیاتی شده‌اند و نرم‌افزار این بخش نیز حدود یک سال است که بهنگام‌سازی شده است. همچنین در خوزستان حدود ۱۰ دفتر پیشخوان در این حوزه وارد شده‌اند.

دبیر کانون دفاتر پیشخوان و بخش عمومی دولت تصریح کرد: دولت بر جلوگیری از کارگزاری موازی به جز در دفاتر پیشخوان دولت، دفاتر پست و دفاتر ICT تأکید دارد که باید سبد اقتصادی این دفاتر به واسطه برون‌سپاری خدمات الکترونیکی و هزینه‌های این دفاتر شکل بگیرد. قطعا توسعه دولت الکترونیک در اینجا ختم نمی‌شود و ادامه خواهد داشت.

فلاح بیان کرد: باید با ایجاد این بستر و ارتباط نزدیک با مردم تکریم ارباب رجوع نسبت به سال گذشته بیشتر شود. همچنین با این نزدیکی تسهیل خدمات و کاهش هزینه‌های مردم ممکن می‌شود.

وی گفت: باید از دید سنتی خارج شویم و با یک دید پیشرو نسبت به اصلاح، تکمیل و تدوین فرایندهای الکترونیکی به منظور سهولت بیشتر مردم و خدمات ارزش افزوده اقدام کنیم.

دبیر کانون دفاتر پیشخوان و بخش عمومی دولت تصریح کرد: باید ضمانت اجرایی برون‌سپاری خدمات الکترونیک توسط دستگاه‌های مرتبط با این حوزه وجود داشته باشد و قطعا اگر مجموعه دستگاه‌های اجرایی، ادارات و ... در این زمینه همکاری نکنند در این طرح موفق نخواهیم شد و اگر واگذاری خدمات منجر به پاسخ خدمت نشود اعتماد مردم سلب می‌شود.

فلاح اظهار کرد: باید استانداری‌ها و نهاد ریاست جمهوری به مردم ابلاغ کنند که مردم با اجرای این فرایند به دبیرخانه‌های دستگاه‌های اجرایی مراجعه نکنند و نباید دوگانگی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به ضمانت اجرایی دفاتر پیشخوان بیان کرد: دفاتر پیشخوان باید در دریافت نرخ شئون مصوب را داشته باشند. همچنین باید توجه داشت که ارائه کیفیت مطلوب و تکریم ارباب رجوع موجب جذب مشتری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha