• سه‌شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96072514352
  • خبرنگار : 71582

درمان رایگان مادران معتاد در مرکز بازتوانی مادر و کودک

درمان رایگان مادران معتاد در مرکز بازتوانی مادر و کودک

مدیر واحد امور زنان مرکز «تولد دوباره» با اشاره به اینکه نخستین مرکز درمان و بازتوانی مادر و کودک از چند روز گذشته اقدام به نگهداری از زنان آسیب دیده و معتاد کرده است، گفت: در حال حاضر این مرکز با ظرفیت نزدیک به 40 نفر کار خود را آغاز کرده است و پیش بینی می‌کنیم طی یک ماه آینده ظرفیت این مرکز پر شود.

سارا اسمی زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه هدف این مرکز زنان مصرف کننده مواد در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند، افزود: زنانی که در این مرکز نگهداری می‌شوند مسئولیت سرپرستی و مراقبت از فرزندانشان را به عهده دارند اما محل امنی برای نگهداری از فرزندانشان در دوره درمان و بازتوانی ندارند. این مرکز مادران را به همراه کودکان نوزاد تا 12 سال سن را پذیرش خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مرکز بازتوانی و درمان مادر و کودک برنامه‌هایی را برای بازتوانی روحی و جسمی این افراد در نظر دارد تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا مهارت‌های مربوط به زندگی روزمره و اطلاعات اولیه در خصوص نگهداری از فرزندان به این مادران آموزش داده شود.

مدیر واحد امور زنان مرکز «تولد دوباره»با تاکید بر اینکه فرآیند پذیرش در مرکز درمان و بازتوانی مادر و کودک به صورت داوطلبانه است تصریح کرد: این مرکز مددجوها را مجبور به ماندن نمی‌کند و هر زمانی که فرد تمایل داشته باشد می‌تواند از فرآیند درمان و بازتوانی خارج شود.

اسمی زاده در ادامه با اشاره به اینکه مددجویان بین یک تا شش ماه با تشخیص درمانگر در این مرکز نگهداری خواهند شد، افزود: در مراکز دیگری که تحت نظارت جمعیت خیریه تولد دوباره هستند بیشتر به موضوع ترک اعتیاد زنان پرداخته می‌شود اما این مرکز به شکل تخصصی به مسئله زنان معتاد و آسیب دیده‌ای که فرزند دارد می‌پردازد و در عین حال امکان سم زدایی، قطع مصرف مواد و درمان‌های نگهدارنده را با هدف اصلی بازتوانی برای آنها فراهم می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به خدمات ارائه شده در این مرکز تصریح کرد: زنان آسیب دیده با کمک روانشناس، مشاور، مددکار و گروه همتا مهارت‌های زندگی روزمره را آموزش می‌بینند تا شرایط ورود آنان به جامعه فراهم شود.

مدیر واحد امور زنان مرکز «تولد دوباره» با اشاره به اینکه امکان سم زدایی کودکان در این مرکز وجود ندارد تصریح کرد: سم زدایی کودکان فرآیندی تخصصی و پیچیده است که امکانات لازم برای این فرآیند در این مرکز موجود نیست. اما اگر کودکی اعتیاد داشته باشد به مراکز درمانی ارجاع داده خواهد شد و پس از درمان به مرکز درمان و بازتوانی مادر و کودک منتقل می‌شود.

اسمی زاده در پایان با اشاره به اینکه خدمات این مرکز به شکل رایگان در اختیار زنان قرار خواهد گرفت افزود: هر مادر مصرف کننده‌ می‌تواند برای مشاوره و پذیرش با شماره تلفن 02144269646 تماس بگیرد و یا به شکل حضوری به این مرکز واقع در میدان خراسان ابتدای خیابان خاوران، خیابان اعظم نظامی، خیابان کمالیان، انتهای پارک شهدای گمنام، مرکز درمان و بازتوانی مادر و کودک مراجعه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha