• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۷:۴۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99031710219
  • خبرنگار : 71531

کرونا منجر به نارسایی کلیه می‌شود؟

کرونا منجر به نارسایی کلیه می‌شود؟

یک فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: ویروس کرونا تاثیر زیادی روی کلیه ندارد، اما مواردی از نارسایی کلیه به دنبال کرونا ویروس مشاهده شده است که ممکن است به دلیل اختلالات سیستمیک ناشی از درگیری بخش‌های دیگر بدن با ویروس کرونا باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر جواد احمدی درباره تاثیر ویروس کرونا بر کلیه گفت: اگرچه ویروس کرونا تاثیر زیادیروی کلیه ندارد اما در بعضی مواقع باعث اختلالات الکترولیتی می‌شود که آن هم به دلیل بیماری و عملکرد سیستمیک کلیه است.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا خود به‌طور مستقیم کلیه را درگیر نمی‌کند، اظهارکرد: البته مواردی از نارسایی کلیه به دنبال کرونا ویروس مشاهده شده است، اما هنوز ثابت نشده که منشا این نارسایی بیماری کووید- ۱۹ بوده است. ممکن است نارسایی کلیه به دلیل اختلالات سیستمیک ناشی از درگیری بخش‌های دیگر بدن با ویروس کرونا اتفاق افتاده باشد.

این فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه بسیاری از بیماران به دلیل ترس از کرونا مراجعه‌ای به پزشک نداشته‌اند، گفت: این افراد به دلیل اینکه پیگیری‌های لازم نسبت به درمان خود انجام نداده‌اند دچار مشکل شده‌اند.

احمدی با اشاره به اینکه بیماران کلیوی، دیابتی و بیمارانی که فشارخون دارند باید به منظور جلوگیری از ابتلا به کرونا تمام پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، اظهارکرد: با رعایت نکات پیشگیرانه بهداشتی که توسط وزارت بهداشت اعلام شده همه افرادی که سابقه بیماری دارند می‌توانند مانع ابتلا به کرونا ویروس شوند.

وی تاکید کرد: مهمترین توصیه‌های پزشکی که می توان به بیماران کلیوی داشت این است که باید داروهای خود را به موقع مصرف کنند چراکه این موضوع بسیار اهمیت دارد. همچنین آن‌ها باید با مراجعه به پزشکان خود، با انجام آزمایشات و رعایت رژیم غذایی‌شان مانع از پیشرفت بیماری خود شوند.

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، این فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری با بیان اینکه بیمارانی کلیوی هم مانند دیگر بیماران، رژیم‌های غذایی متفاوتی دارند، گفت: رژیم غذایی بیمارانی که نارسایی کلیه دارند با بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند و یا دیالیزی هستند، متفاوت است. ما بر اساس وضعیت بیمار و میزان دفع پروتئین کلیه، کراتین کلیه، چربی، اسید اوریک و ... برای آن‌ها رژیم غذایی تجویز می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha