تاپ سه دیدگاه

  • ققنوس وار برخاستن از خاکستر/ مقاومت تزلزل ناپذیر ایران

    یادداشت

    ققنوس وار برخاستن از خاکستر/ مقاومت تزلزل ناپذیر ایران

    «روح جمعی ملت ایران یادآور ققنوس است. هر بار که از خاکستر بلند می شوند، قوی تر از قبل خواهد بود.»

  • دو واکنش رسانه‌ای به حماسه یک ملت بزرگ

    دو واکنش رسانه‌ای به حماسه یک ملت بزرگ

    در سینه تاریخ ثبت شد که شبه رسانه‌هایی لوده و ذوق زده از جان باختن چند خدمتگزار صادق، هنگامی که عظمت حضور ملت ایران در کف میدان -از تبریز تا قم و از آنجا تا امّ القرای جهان اسلام- را دیدند، دچار حیرت و خفگی عمیق شدند.

  • سیدالشهدای خدمت!

    سیدالشهدای خدمت!

    خادم الرضا ، خادم جمهور ، سید محرومان ،یار خالص امامین انقلاب شهید سید ابراهیم رئیسی در سالروز میلاد امام هشتم علی بن موسی‌الرضا (ع) از میان ما به ملکوت اعلی پر کشید و آسمانی شد.

  • خودتان روضه سقا بخوانید، من رمقی برای روضه خواندن ندارم

    یادداشت

    خودتان روضه سقا بخوانید، من رمقی برای روضه خواندن ندارم

    «آقای رئیس جمهور رفته بود روی نقطه صفر مرزی سد افتتاح کند و برای مردمانش آب بیاورد. رفته بود آب بیاورد و غبار شد. حالا شما خودتان می فهمید اینجای متنم با کدام کاشی سرخ از تاریخ انطباق دارد. خودتان روضه سقا بخوانید من رمقی برای روضه خواندن ندارم».

  • شهدایی که شهید «بودند»

    شهدایی که شهید «بودند»

    حقیقتا این جمله شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی معیار درستی برای شهادت است. آنجا که فرمودند شرط شهید شدن، شهید بودن است.

  • در میان مردم

    در میان مردم

    کابینه آقای رئیسی در طول عمر جمهوری اسلامی ایران یکی از کابینه‌های پرتحرک و میدانی بوده است. سفرهای استانی رئیس‌جمهور نیز نشان می‌دهد که ایشان دغدغه خدمت به مردم را داشت. او تلاش می‌کرد از طریق ارتباط با مردم مشکلات جامعه را برطرف کند.

  • پرچمی که باید برافراشته بماند

    پرچمی که باید برافراشته بماند

    شهادت جانسوز سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و همراهانشان در صانحه هوایی ورزقان، درحالی موج گسترده‌ای از بازتاب‌های داخلی و خارجی داشته است که نگاهی به این حادثه از همان لحظه‌های ابتدایی اعلام مفقودشدن بالگرد حامل این عزیزان تا اعلام شهادت، پیام‌های مهمی را به جهان مخابره می‌کند که توجه به آنها امری ضروری است.

  • لنگرگاه‌های ثبات در جمهوری اسلامی

    لنگرگاه‌های ثبات در جمهوری اسلامی

    یکی از دلگرمی‌هایی که شامگاه دلهره‌آور و استرس‌زای سی‌ام اردیبهشت که هنوز مردم از سرنوشت رئیس‌جمهور مردمی خود خبر نداشتند از سوی رهبر انقلاب نسبت به مردم واصل شد، این جمله بود: «مردم عزیز مطمئن باشند مسؤولان با جدیت چندبرابری مشغول کارهای خود هستند و ما هم توصیه‌هایی را که لازم بوده، به آنها کرده‌ایم. ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید. ان‌شاءالله همه کارها اعم از امنیت کشور و امنیت مرزها و امور مربوط به قوه مجریه مرتب و منظم انجام خواهد شد و پیش خواهد رفت».

  • آخرین مأموریت آقای رئیس‌جمهور

    آخرین مأموریت آقای رئیس‌جمهور

    دستاوردهای آیت‌الله شهید رئیسی در این سه سال دشوار، از اقتصاد و مدیریت تا فرهنگ‌سازی و پر کردن شکاف دولت و ملت، هر کدام جای بررسی جداگانه را دارد. او، رئیس‌جمهور تراز و مدیر پر کار و کم ادعایی بود که با همه مشکلات، هرگز نگفت اختیارات ما کم است و طلبکار مردم و نظام نشد. سینه‌اش صندوقچه اسرار بود، اما هرگز علیه رقیبان یا حتی عناصر کینه توز سیاسی بهره نگرفت. مظلوم واقع شد، اما با نجابت عبور کرد؛ چون احساس می‌کرد زمان خدمت بسیار کوتاه است و این امانت مغتنم را نمی‌شود صرف فرو نشاندن هیجان‌ها کرد.

  • یادی از ۲ شهید نقش آفرین در عرصه بین الملل

    یادی از ۲ شهید نقش آفرین در عرصه بین الملل

    شهید امیر عبداللهیان به مثابه یک دیپلمات ورزیده و آشنا به فنون و رموز دیپلماسی با سفرهای متعدد خارجی و دیدار با شمار قابل توجهی از سران و مقامات دیگر کشورها و نیز شرکت در بسیاری از نشست ها و کنفرانس های منطقه‌ای و بین المللی و نقش بسیار تاثیر گذاری در تبیین آرمان ها اهداف جمهوری اسلامی ایران در عرصه خارجی، دفاع از منافع ایران و پیشبرد اهداف سیاست خارجی ایران در چند سال اخیر ایفا کرد.

  • برای سید شهیدان اهل خدمت

    برای سید شهیدان اهل خدمت

    رئیس جمهور که شد، آرام و قرار نداشت، ‌از این شهر به آن شهر، از این روستا به آن روستا، از این سیل به آن زلزله؛ عبا را بالا می‌زد، در گل و لای سیل قدم می‌گذاشت و زلزله زدگان را دلداری می‌داد. درد محرومان داشت، محرومانی که حق به گردن همه دارند، تا آنجا که می‌توانست و می‌شد، دستگیری می‌کرد.

  • «جهان آکادمیکِ مدرن» علیه «دنیای وحشی غرب»!

    «جهان آکادمیکِ مدرن» علیه «دنیای وحشی غرب»!

    صهیونیست‌ها نگران تشدید فشارها بر خود چه در افکارعمومی و چه در صحنه دیپلماتیک و چه در میدان هستند. لذا مهم‌ترین نگرانی آنها این است که اعتراضات ضدصهیونیستی در جهان و بخصوص در آمریکا و اروپا منجر به ظهور قدرتی اجتماعی شود و در نهایت دولت‌ها را در این کشورها به زانو درآورد و یا حداقل مجبور کند تا صهیونیست‌ها را تحت فشار بگذارند.

  • سربلندی مقاومت

    سربلندی مقاومت

    آنچه درخصوص مقاومت فلسطین باید گفت این است که همچنان ضربات سنگین به نیروهای متجاوز رژیم صهیونیستی در جبهه‌های مختلف تداوم دارد.

  • اعترافات یک بازنده

    اعترافات یک بازنده

    در حالی این روزهای میدان جنگ با پیشروی ارتش روسیه در خارکیف همراه است در سخنانی تامل برانگیز ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اعترافی کم‌سابقه درخصوص کمبود نیروهای نظامی این کشور در جنگ با روسیه، گفت: ارتش اوکراین برای تقویت روحیه خود، به افراد بیشتری نیاز دارد.

  • غافلگیری آرتیست!

    غافلگیری آرتیست!

    آقای کمدین بازی را بسیار بدتر از حد تصورش باخته است! نه‌تنها خبری از عضویت اوکراین در ناتو یا اتحادیه اروپایی نیست، بلکه وی باید درباره حدود و ثغور سرزمین‌هایی که باید به روسیه الحاق یا خودمختاری آنها را اعلام کند، بزودی وارد جدالی سخت با حامیان غربی خود شود.

  •  از وابستگی تا وارستگی

     از وابستگی تا وارستگی

    هرچند ایران از سال ۱۳۲۰ دارای صنایع نظامی بود اما چه در دوره پهلوی اول و چه در دوره پهلوی دوم، روی توانایی‌های صنایع نظامی داخلی حساب باز نمی‌شد و تمرکز بر خرید تسلیحاتی از خارج بود.

  • کارزار ترول‌های مجازی

    کارزار ترول‌های مجازی

    یکی از اقدامات اوباش مجازی که در ادبیات جهانی «ترول مجازی» شناخته می‌شوند، این است که به شکل گروهی در فضای مجازی به فردی هجوم بیاورند و او را به انجام کاری وادارند یا شخص مورد نظر را از اقدامی بازدارند. با این حساب، ترول‌ها از طریق زور، تحمیل اراده را از این طریق عملیاتی می‌کنند. این قشر نه فقط در مورد اتفاقات ایران، بلکه از گذشته و درباره مسائل مختلف رخ می‌داد و ترول‌ها در روزنامه‌نگاری و ژورنالیسم ‌سیاه ذیل پروپاگاندای غربی کنشگری می‌کردند.

  • پدر، مادر، ما متهمیم …

    پدر، مادر، ما متهمیم …

    وقتی در مترو انسان‌هایی را می‌بینی که در کنار ده‌ها انسان دیگر کل مسیر کارِ شخصی‌شان را با تماس تلفنی پیگیری می‌کنند یا ویدئوی مورد علاقه‌شأن را با صدای بلند می‌بینند. وقتی در اتوبوس انسان‌هایی را می‌بینی که بعد از دوران پرتلاطم کرونا علیرغم مریضی هنوز با ماسک و دستمال بیگانه‌اند و با عدم رعایت خود ده‌ها نفر را در این شرایط سخت درگیر بیماری می‌کنند، وقتی در کوچه تنگ، با ماشین کنار می‌کشی تا ماشین روبرو بدون دردسر عبور کند و در ادامه نگاه طلبکارانه را دشت می‌کنی، وقتی....

  • یار بی همتا

    یار بی همتا

    شاید یکی از آسیب‌های گسترش فضای مجازی و جایگزین شدن شبکه‌های اجتماعی برای بسیاری از افراد به جای کتاب و مطالعه، ایجاد احساس کاذبِ دانستن و اطلاع از موضوعات مختلف و بی‌نیازی به مطالعه و کتابخوانی باشد. امروزه بسیاری از افرادی که روزانه ساعت‌های متمادی از وقت و عمر خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، به غلط گمان می‌کنند نیازی به مطالعه و انس با کتاب ندارند.

  • بازگشت به بازار صادرات، امیدی نهفته در صنعت تایر

    بازگشت به بازار صادرات، امیدی نهفته در صنعت تایر

    در این روزهایی که بازار تایر به اندازه کافی آشفته است و تهیه لاستیک اتومبیل با نرخ مصوب، محدود و سیاهی بازار بر سیاهی لاستیک، غلبه پیدا کرده، نوشتن و سخن گفتن از صادرات، دور از ذهن و خلاف جهت شناکردن به نظر می رسد، همانطور که گفته اند «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است»؛ اما شاید خیلی هم دور نباشد.