گرد و خاک؛ مهمان ناخوانده جوی در زنجان

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: وزش باد شدید موجب خیزش گرد و غبار در آسمان این استان می‌شود.

حسین سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی امروز شاهد آسمانی صاف تا قسمتی ابری خواهیم بود.

وی افزود: از ظهر امروز وزش باد شدید تا نسبتاً شدید در استان جریان یافته و این پدیده موجب غبارآلودگی هوا شده است که از فردا کاهش خواهد یافت.

این مسئول با اشاره به اینکه فردا نیز شرایط مشابهی در استان حاکم خواهد بود، ادامه داد: از شنبه نیز شاهد کاهش دمای هوای کمینه در استان خواهیم بود.

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان خاطرنشان کرد: گیلوان با ۳۱ درجه سانتی‌گراد و خیرآباد با سه درجه سانتی‌گراد به ترتیب به عنوان گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان در شبانه‌روز گذشته ثبت شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 00061934012
  • خبرنگار : 50165