مدیرکل اداره میراث فرهنگی استان خبر داد

انجام ۱۷۰۰ بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری خراسان رضوی

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: از ۲۵ اسفند پارسال تا صبح ششم فروردین ماه امسال ۱۷۰۰ بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری این استان انجام شده است.

ابوالفضل مکرمی‌فر با بیان این مطلب اظهار کرد: در این مدت بیش از هزار و ۲۰۰ بازدید از مراکز اقامتی، حدود ۳۰۰ بازدید از رستوران‌ها، مراکز پذیرایی، بین‌راهی و دیگر بازدیدها نیز از سایر تاسیسات گردشگری شامل دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز اقامتی موقت انجام شده است.

وی ادامه داد: طی این بازدیدها ۱۲۶ مورد تذکر و ۴۴ اخطار کتبی صادر شده و فعالیت ۱۸ واحد متخلف نیز تعلیق یا تعطیل شده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی خراسان رضوی، مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی عنوان کرد: تعداد شکایت‌ از مراکز اقامتی استان طی این مدت ۱۸ مورد و از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری سه مورد بوده است.

گفتنی است که استان خراسان رضوی با داشتن بیش از دو هزار و ۷۰۰ واحد تاسیسات گردشگری رتبه نخست کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۲۱:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400010602068
  • خبرنگار :