٣٠ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: طی سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه ای جوجه در واحدهای مرغداری سطح استان، حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شده است.

به گزارش ایسنا سرگزی در نشست قرارگاه ساماندهی مرغ افزود: در حال حاضر ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان داریم که ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۴١ هزارتن گوشت مرغ را دارا می‌باشند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان بیان کرد: با توجه به میزان گوشت تولیدی در واحدهای مرغداری، ٣٠ درصد نیاز استان به گوشت مرغ تأمین می‌شود و همچنان ٧٠ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان از استان‌های همجوار وارد بازار سیستان و بلوچستان می‌شود.

سرگزی اذعان داشت: در برنامه داریم علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ، با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی می‌باشیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بر اساس مصرف سرانه، نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ٩٣ هزارتن اعلام کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400011606891
  • خبرنگار : 50191