شناسایی ۷۳۲ مورد جدید کرونا در قزوین در اولین روز اردیبهشت

در ۲۴ ساعت گذشته (چهارشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۰)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۱۳۸ نفر نیز در این مدت بستری شدند و ۸ فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در ۲۴ ساعت گذشته (چهارشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۰)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۱۳۸ نفر نیز در این مدت بستری شدند.

با احتساب این تعداد بستری‌ها، کل بیماران بستری در سطح بیمارستان‌های استان قزوین به ۶۸۰ نفر رسید، ۱۱۰ نفر از بیماران نیز در این مدت از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بیماران بدحال و متصل به دستگاه‌های کمک تنفسی ۴۲ نفر بوده و ۸ فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.

گفتنی است با اضافه شدن فوتی‌های جدید، تعداد کل فوتی‌های استان قزوین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۴۸۵ نفر و تعداد کل بستری‌ها نیز در این مدت ۲۱ هزار و ۴۶۰ نفر بوده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400020201030
  • خبرنگار :