معاون امور اقتصادی استانداری:

تعهدات ارسال محموله‌های مرغ به خوزستان، عملی نمی‌شوند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: طبق قول وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت مقرر شد از استان‌های ایلام، لرستان، کردستان و کرمانشاه مرغ وارد خوزستان شود؛ حرف‌هایی گفته و اعلام می‌شود اما یا مرغ وارد استان خوزستان نمی‌شود یا به موقع وارد نمی‌شود که این مسائل، مشکل‌ساز هستند.

نوراله حسن‌زاده در پایان جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که امروز (۶ اردیبهشت‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در خوزستان تولید و مصرف مرغ با هم همخوانی ندارد و این مساله، مشکل ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: کاهش جوجه‌ریزی، مشکل جوجه یک‌روزه و نهاده‌ها از جمله عواملی هستند که در تولید تاثیرگذار هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن گوشت مرغ در استان خوزستان مورد نیاز است در حالی که به طور متوسط ۲۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود یعنی ۲۰۰ تن کمبود داریم.

حسن‌زاده گفت: طبق قول وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت مقرر شد از استان‌های ایلام، لرستان، کردستان و کرمانشاه مرغ وارد خوزستان شود؛ حرف‌هایی گفته و اعلام می‌شود اما یا مرغ وارد استان خوزستان نمی‌شود یا به موقع وارد نمی‌شود که این مسائل، مشکل‌ساز هستند.

وی گفت: برخی اوقات با وجود هماهنگی‌های انجام‌شده و ارسال خودرو، برخی استان‌ها دچار کمبود هستند و مرغ به خوزستان ارسال نمی‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: اگر این استان‌ها به تعهداتی که در ستاد تنظیم بازار کشور می‌دهند، عمل کنند مشکلی نخواهیم داشت.

حسن‌زاده گفت: مقرر شد ستاد تنظیم بازار در چند مرحله به ترتیب ۲۰۰ تن، ۳۰۰ تن، ۲۰۰ تن و یک هزار تن مرغ منجمد وارد خوزستان کند اما اگر این محموله‌ها در فاصله‌های یک ماهه به خوزستان ارسال شود، فایده‌ای ندارد. اگر این محموله‌ها حداکثر در فاصله ۱۰ روزه وارد خوزستان شوند، می‎تواند بازار را تنظیم کند تا مشکلی در بازار نداشته باشیم.

وی افزود: ارسال مرغ از استان‌های دیگر هزینه حمل و نقل نیز دارد که طبیعتا کسی حاضر نیست با این وضعیت مرغ ارسال کند. مقرر شده بود شرکت‌های مصرف‌کننده مرغ نیز از استان‌های دیگر مرغ وارد کنند که هزینه‌های بالاتری برای آن‌ها دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: مقرر شده است که روزانه ۵۰ تن مرغ منجمد وارد خوزستان شود که اگر روزانه این میزان توزیع شود و ۱۰۰ تن از استان‌های دیگر نیز وارد خوزستان شود و ۲۰۰ تن تولیدی نیز در خوزستان توزیع شود، تنها ۴۰ تا ۵۰ تن کسری می‌ماند که قابل قبول است. این مسائل به استان‌های دیگر مرتبط است که مرغ برای خوزستان ارسال کنند یا خیر. اینکه مرغ باید با قیمت مصوب وارد استان شود، مقداری کار را سخت می‌کند.

حسن‌زاده تصریح کرد: بنابراین وضعیت مرغ در بازار به این اما و اگرهایی که وجود دارد، برمی‌گردد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400020603931
  • خبرنگار : 50225