دادستان مرکز استان گلستان:

معرفی کاندیدا در کانال‌های پیام‌رسان مصداق تبلیغات زودهنگام است

دادستان مرکز استان گلستان گفت: معرفی کاندیدا در کانال‌های پیام‌رسان داخلی و خارجی مصداق تبلیغات زودهنگام است و برخورد می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدرضا سیدحسینی امروز ۲۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه ستاد استانی پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی بابیان اینکه تبلیغات زودهنگام تخلف است، اظهار کرد: همه قوانین انتخاباتی بر فعالیت‌های فضای مجازی هم حاکم است و تبلیغ در کانال‌های پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی، مصداق تبلیغات زودهنگام انتخاباتی است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی افزود: استفاده از امکانات دولتی هم تخلف است و برای متخلفان پرونده تشکیل می‌شود.

دادستان مرکز استان گلستان بیان کرد: نامزدها برنامه‌ها و پیشینه خود را به مردم معرفی کنند و از تخریب دیگران و توهین پرهیز کنند چراکه فردی که به او توهین شده می‌تواند به اتهام توهین و تمسخر از فرد شکایت کند.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، سیدحسینی به نامزدها توصیه کرد که در چارچوب قانون فعالیت کنند تا به مشکل برنخورند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400022013729
  • خبرنگار :