در ۲۴ ساعت گذشته اتفاق افتاد

درگیری ۳۵ نفر دیگر با کرونا در ایلام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۴۰ هزار و ۳۵۱ نفر خبر داد.

دکتر«محمد کریمیان» اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۵ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شد و شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۴۰ هزار و ۳۵۱ نفر رسید.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان نداشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۸۰۷ نفر است، تصریح کرد: در این مدت ۲۱ نفر بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی مجموع بستری‌ها را  ۸۳ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۳۹ هزار و ۷۶ نفر بیمار کرونایی در استان بهبود یافته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: هم‌اکنون شهرستان‌ مهران در حالت قرمز کرونایی قرار دارد و ایلام، چوار و دهلران نارنجی و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400041208240
  • خبرنگار :