معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد

جلوگیری از فعالیت ۳ تور غیرمجاز گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم‎زمان با آغاز طرح برخورد با تورهای غیرمجاز گردشگری در این استان از فعالیت ۳ تور فاقد مجوز جلوگیری شد.

"محمدحسین زاده" افزود: از حضور افراد شرکت‌کننده در این تورهای غیرمجاز به مناطق گردشگری شهرستان‌های بویراحمد و باشت جلوگیری شده است.
وی تصریح کرد: برگزاری هرگونه تور گردشگری باید توسط شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز و زیرپوشش اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: از تمام گردشگران درخواست داریم برای حفظ سلامت خود، تورهای گردشگری غیرمجاز را همراهی نکنند و چنانچه اطلاعاتی از نحوه برگزاری این تورها و محل تجمع آن‌ها در اختیار دارند، مراتب را به این اداره‌کل اطلاع دهند.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400041913386
  • خبرنگار : 30450