درگیری مسلحانه قاچاقچیان سابقه‌دار با ماموران انتظامی ایذه

فرمانده انتظامی ایذه از درگیری قاچاقچیان سابقه‌دار با ماموران انتظامی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حجت سفیدپوست در بیان جزئیات این خبر گفت: ساعت ۱۳:۱۰ امروز (۳۰ مردادماه)، گشت یگان امداد این فرماندهی حین گشت‌زنی در بلوار امام رضا(ع)، سرنشینان یک دستگاه خودروی پژوه ۴۰۵ را در حال فروش مواد مخدر مشاهده کردند و جهت دستگیری آنان وارد عمل شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی افزود: متهمان جهت فرار از قانون به سمت گشت پلیس با سلاح جنگی کلاش تیراندازی کردند و عوامل گشت یگان امداد ضمن رعایت قانون به کارگیری سلاح در آتش متقابل، یک نفر از سرنشینان خودرو که از قاچاقچیان مواد مخدر و دارای ۱۳ سال حبس به اتهام حمل موادمخدر و در حال غیبت از زندان بود را به هلاکت رساندند و متهم دیگر نیز مصدوم و جهت مداوا بلافاصله به بیمارستان اعزام شد.

سرهنگ سفیدپوست تصریح کرد: در بازرسی از خودروی متهمان یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف به همراه یک تغیه خشاب و شش تیر مربوطه مورد استفاده متهمان در درگیری و یک دستگاه کارتخوان و مبلغ ۱۵ میلیون وجه نقد کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ایذه افزود: امنیت و آسایش مردم، خط قرمز نیروی انتظامی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400053020939
  • خبرنگار :