دکتر «جمیل صادقیفر» در قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اعلام این خبر، اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد فوتی ها واکسینه نشده و دارای بیماری زمینهای بودهاند.
وی با بیان اینکه ۷ نفر از فوتی های امروز مربوط به ایلام و از سنین ۴۵ تا ۷۷ سال و سایر فوتی مربوط به دهلران و آبدانان است، تصریح کرد: فوتیهای استان دارای بیماری های زمینه ای مانند فشارخون، قلبی، آسم و دیابت هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: از بستری های موجود مراکز درمانی استان ۹۹ مورد در بیمارستان امام و ۱۸ مورد در بیمارستان مصطفی خمینی، ۶۲ نفر در دهلران، ۳۲ نفر در دره شهر، ۴۸ نفر در آبدانان، ۲۱ نفر در مهران و ۳۵ نفر در سرابله بستری هستند.
صادقیفر در خصوص روند واکسیناسیون در استان نیز گفت: تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار دز واکسن در ایلام تزریق شده اما همچنان با کمبود واکسن مواجه هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه ۴۴۰ هزار نفر از جمعیت هدف استان بالای ۱۸ سال است ، گفت:متاسفانه سهم ایلام از واکسن ناچیز است که با رایزنی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی در حال پیگیری است.
صادقیفر با اشاره به شیوع نوع کرونا لامبدا تصریح کرد: به طور قطع در هفته های آینده شاهد ورود این نوع ویروس به استان هستیم که درگیری خردسالان بیشتر بوده و سرایت و فوتی بیشتر به دنبال دارد که نیازمند رعایت قوی پروتکل های بهداشتی هستیم.
دکتر سارا فلاحی نماینده ایلام در مجلس نیز در واکنش به این گزارش اظهار کرد: اینجانب ضمن تسلیت به مناسبت فوت ۱۱ نفر از هم استانی های عزیزمان بر اثر بیماری مرگبار کرونا و ابراز نگرانی از وضعیت نگران کننده سلامت مردم در استان ایلام به همراه سایر نمایندگان استان تمام تلاش خود را برای کمک به مردم استان و شریط سخت کرونایی به کار گرفته ایم.
وی اضافه کرد: متاسفانه کمبود واکسن و امکانات و تجهیزات بیمارستانی در استان ایلام و همچنین عدم رعایت پروتکل ها در حال ایجاد یک فاجعه در استان است.
نماینده ایلام اضافه کرد: وزارت بهداشت باید استان ایلام را به شکل جدی مورد توجه قرار دهد و وزیر جدید باید تمام تلاشش را برای مدیریت این وضعیت مرگبار مبذول نماید.
وی اضافه کرد: صمن تقدیر از زحمات شبانه روزی پرسنل خدوم بیمارستانها، دانشگاه علوم پزشکی ایلام در اسرع وفت نیازمندی های خود را اعلام کند ضمن این که باید تحرک و تلاش بیشتری داشته باشند و از همه دستگاه ها درخواست مساعدت کنند.
فلاحی گفت: در شرایط کنونی باید هلال احمر کشور با تمام توان وارد عمل شود.
و نمایندگان استان برای ایجاد شرایط بهینه پیگیر امور هستیم.
وی تصریح کرد: در این رابطه امروز با آقای جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رایزنی صورت گرفت که ایشان ببان کردند از فردا واکسن به همه استان ها داده می شود و هر تجهیزاتی برای استان ایلام مورد نیاز است مطرح شود تا حتی الامکان ارسال کنیم.
فلاحی در پایان گفت: از مردم خواهش می کنم وقتی امکانات لازم در اختیار نداریم حداقل خودشان پروتکل ها را رعایت کنند.
انتهای پیام