برگزاری دومین سوگواره ملی «ایل» در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دومین سوگواره ملی «ایل» به همت بچه های مسجد برگزار می شود.

علیرضا دولت آبادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دومین سوگواره ملی «ایل» به همت ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.

وی افزود: این سوگواره ملی در بخش های شعر آئینی، کلاسیک، آزاد، مناجات نامه، سیره اهل البیت علیهم السلام، مقاومت و بیداری اسلامی برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این سوگواره را تا ۲۰ مهرماه امسال دانست و خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این سوگواره و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سامانه بچه های مسجد مراجعه کنند.

دولت آبادی بیان کرد: این سوگواره به همت ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با همکاری حوزه هنری و حوزه فرهنگی سپاه فتح استان برگزار می شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400061712749
  • خبرنگار : 50223