راه‌اندازی پایگاه سیار واکسیناسیون کرونا در دهدشت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: در راستای تسریع روند واکسیناسیون کرونا، پایگاه سیاری به همین منظور در میدان مرکزی شهر دهدشت مستقر شد.

محمد طاهر طیب زادگان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت واکسیناسیون کرونا و نظر به این مهم که کلیه افراد بالای ۱۸ سال میتوانند واکسن کرونای خود را دریافت نمایند، یک دستگاه آمبولانس همه روزه صبح و عصر در محل میدان مرکزی شهر مستقر شده و کارکان حوزه سلامت نسبت به واکسینه کردن افراد متقاضی که در محل حضور دارند اقدام میکنند.


طیب زادگان افزود: این پایگاه سیار همه روزه صبح در تایم اداری و عصرها از ساعت ۱۷ لغایت ۲۲ آماده ارائه خدمت به مراجعین است.


مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه عنوان کرد: در  همین راستا تعداد ۱۰ پایگاه سیار دیگر نیز برای نقاط مختلف شهر دهدشت در نظر گرفته شد که آدرس محل استقرار آنها متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400062014862
  • خبرنگار : 50224