۱۰دستگاه اتوبوس شهری در ارومیه نو می شود

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه گفت:  ۱۰دستگاه اتوبوس شهری از هفته آینده بازسازی می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ارومیه؛ ناصر سعید آبادی افزود: از هفته آینده بازسازی ۱۰دستگاه اتوبوس ملکی در واحد تعمیرگاه مرکزی اتوبوسرانی توسط نیروهای فنی و اجرایی آغاز و بصورت کامل بازسازی می شود.

وی با اشاره به میزان اعتبار، عنوان کرد:  این طرح با جذب اعتبار بیش از ۱۷میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و ۱۰میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شهرداری عملیاتی می شود.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه  ادامه داد:  ۱۰ دستگاه اتوبوس با نظارت کامل کمیته فنی و روندی شامل تعویض کامل بدنه، رنگ آمیزی کامل، تعویض صندلی ها، تعمیرات فنی، تعویض کف و تعمیرات سیستم های گرمایشی و سرمایشی انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد:  تلاش ها بر آن معطوف شده است که اتوبوس های مذکور ظرف ۲ ماه آینده آماده و بکارگیری شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400071509958
  • خبرنگار :