توقیف یک محموله مرغ زنده غیر مجاز در استان کردستان

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: اکیپ‌های ستادی دامپزشکی استان یک دستگاه کامیون حامل مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای حمل که در حال خروج از استان بودند را شناسایی و توقیف نمودند.

مجتبی ورمقانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اکیپ‌های ستادی اداره کل دامپزشکی استان کردستان در ساعت 2 بامداد 4 آبان ماه سال جاری، یک دستگاه خودرو ولوو حامل مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای که قصد خروج از استان را داشت شناسایی و با همکاری  نیروهای انتظامی نسبت به توقیف محموله اقدام نمودند.

وی عنوان کرد: این خودرو حامل بیش از 7 تن مرغ زنده بود که از یکی از مرغداری‌های اطراف سنندج فاقد مجوز حمل بهداشتی قرنطینه‌ای و به صورت غیر مجاز و به منظور سودجویی قصد خروج از استان را داشت که به موقع و با حضور و تلاش اکیپ‌های دامپزشکی شناسایی شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان افزود: پس از انعکاس موضوع به قاضی کشیک و دستور ایشان، خودرو یاد شده به مدت یک ماه توقیف و محوله مرغ نیز برای کشتار و عرضه با قیمت مصوب دولتی به کشتارگاه یکی از شهرستان‌ها ارسال شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400080503304
  • خبرنگار : 50294

برچسب‌ها