دفتر تسهیلگری، نقش مهمی در رفع محرومیت از محله شهر قائم دارد

معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: محله شهر قائم یکی از محلات به ظاهر کمتر برخوردار است که با همت دفتر تسهیلگری و توسعه شهر قائم و شهرداری منطقه پنج در طول دو سال گذشته پیشرفت‌های خوبی کرده است.

دکتر حسین غریب، معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، در جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) که به همت دفتر تسهیلگری و توسعه شهر قائم در بوستان آفتاب شهر قائم برگزار شد، عنوان کرد: بعد از سونامی ژاپن، مردم این کشور با امید طلوع دوباره خورشید، کشورشان را ساختند.
وی ادامه داد: در محله شما نیز جز با مطالبه گری درست و همت خودتان و مسئولانتان اتفاق و پیشرفتی رقم نمی‌خورد.
وی اظهار کرد: محله شهر قائم یکی از محلات به ظاهر کمتر برخوردار است که با همت دفتر تسهیلگری و توسعه شهر قائم و شهرداری منطقه پنج در طول دو سال گذشته پیشرفت‌های خوبی کرده است.
معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم بابیان اینکه امیدواریم این شرایط بهتر شود، ادامه داد: مطالعاتی در رابطه با محرومین زدایی انجام شده است که به زودی عملیاتی می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400080805258
  • خبرنگار :

برچسب‌ها