رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

جهش تولید در دیمزارها یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: جهش تولید در دیمزارها یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

اسفندیار حسنی مقدم در جمع کشاورزان شهرستان بروجرد که امروز ۱۲ آبان‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها با همکاری و همراهی ستاد اجرایی فرمان امام رحمة الله علیه در ۱۶ استان کشور و از لرستان در سال زراعی ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آن شروع شده است.

وی تصریح کرد: کشاورزان با توجه به حمایت‌هایی که در راستای اجرای این طرح در نظر گرفته‌شده است از آن استقبال کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در طرح جهش تولید در دیمزارها با رعایت تناوب کشت و کمتر کردن عملیات خاک‌ورزی و نیز حفظ و مدیریت بقایای گیاهی در داخل خاک باعث افزایش حداقل ۲۵ درصد عملکرد مزرعه در هکتار خواهد شد.

حسنی مقدم اضافه کرد: در اجرای این طرح هزینه‌های تولید کاهش یافته و درآمد کشاورزان از محل افزایش عملکرد حاصل می‌شود.

وی از کشاورزان دعوت کرد به کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی مراجعه کرده، مدل و روش کشت در شرایط دیم و دیم‌زارهای استان را به‌صورت حفاظتی و نیمه حفاظتی انجام دهند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400081209605
  • خبرنگار : 50176