نماینده مردم در مجلس:

شهر اشترینان از محرومیت تاریخی برخوردار است

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای رفع محرومیت اشترینان تلاش کرد.

فاطمه مقصودی در جلسه بررسی مسائل و رفع مشکلات شهرک صنعتی اشترینان که امروز ۱۴ آبان‌ماه در محل بخشداری برگزار شد، اظهار کرد: شهر اشترینان از محرومیت تاریخی برخوردار است و باید برای رفع محرومیت آن بیش از پیش تلاش کرد.

وی تصریح کرد: باید در مسیر زیربنایی برای رفع محرومیت این شهر تلاش کنیم تا بتوانیم زیرساخت‌های لازم را برای توسعه ایجاد کنیم.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس اضافه کرد: ایجاد زیرساخت‌های مهم در شهرک صنعتی اشترینان می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و اشتغال در این شهر شود تا در آینده به عنوان یک شهر صنعتی از اشترینان یاد شود.

مقصودی راه دسترسی روستایی و راه‌های ارتباطی بین استانی این شهر را مهم عنوان کرد و افزود: توسعه مسیرهای ارتباطی و ایجاد روشنایی در مسیر می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد یک زیر ساخت مهم برای شهر باشد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۰ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400081410663
  • خبرنگار : 50175