سرپرست آموزش و پرورش استان:

۵۵ درصد فرهنگیان لرستان دز دوم واکسن را دریافت کردند

سرپرست آموزش و پرورش لرستان گفت: ۵۵ درصد از فرهنگیان استان دز دوم واکسن را دریافت کردند.

سید عیسی سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از مجموع ۳۴ هزار نفر از فرهنگیان لرستان تاکنون ۹۵ درصد از آنان دز اول واکسن خود را تزریق کرده‌اند.

وی بیان کرد:  همچنین تاکنون ۵۵ درصد از فرهنگیان استان دز دوم واکسن را دریافت کردند.

سرپرست آموزش و پرورش  لرستان در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون دانش‌آموزان لرستانی گفت: از مجموع ۱۴۷ هزار و ۲۴۵ دانش آموز استان  در رنج سنی ۱۲ تا ۱۸ سال تا  روز گذشته  ۱۷ آبان ماه، ۱۲۲ هزار و ۲۰۷ نفر از دانش‌آموزان علیه کرونا ویروس واکسینه و دز اول را تزریق کردند.

سهرابی عنوان کرد: از این ۱۲۲ هزار و ۲۰۷ نفر از دانش‌آموزان،  ۶۱ هزار ۲۳۰ دانش آموز پسر و ۶۰ هزار ۹۷۷ دانش آموز دختر بودند.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های دلفان، الیگودرز و ازنا بیش از ۹۵ درصد دانش آموزان دز اول را دریافت کردند.

سرپرست آموزش و پرورش  لرستان بیان کرد: در مجموع بیش از ۴۶ درصد دانش آموزان لرستانی دوز دوم را هم تزریق کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد تا تمامی دانش‌آموزان رنج سنی ۱۲ تا ۱۸ سال واکسینه شوند.

سهرابی اضافه کرد: خوشبختانه در همه مراکز واکسیناسیون واکسن به اندازه کافی موجود بوده و جامعه دانش‌آموزی و فرهنگیان استان که تاکنون موفق به تزریق واکسن نشدند نسبت به این موضوع اقدام کنند چرا که با تزریق واکسن،  سلامت خود و جامعه را تضمین می‌کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400081914550
  • خبرنگار : 50177