خاش قطب دامپروری سیستان و بلوچستان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: شهرستان خاش با بیش از ٣٢١ هزار رأس دام سبک وسنگین بیشترین تعداد دام در استان سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده است.

شیرزاد کمالی در گفت و گو با ایسنا افزود: شرایط آب و هوایی و برخورداری از خاک حاصلخیز شهرستان سبب شده که سالیانه ۲۸ هزار تن علوفه تر و خشک تولید می‌شود و این امر ظرفیت توسعه پرورش انواع دام در منطقه فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر خاش با دارا بودن  ٢ هزار و ۵٠٠ رأس گاو و گوساله؛ ٨ هزار و ۶۴٠ نفر  شتر، ١۴٨هزار و رأس بز و١۶٢ هزار رأس  گوسفند توانایی تولید سالیانه ٢ هزار و پانصد تن گوشت قرمز را دارد.

کمالی با اشاره به تدوین سند توسعه دامپروری شهرستان بیان کرد: در صورت تامین امکانات و اعتبارات مورد نیاز، ظرفیت تولید گوشت قرمز شهرستان به بیش از ٣ هزار و ٢۵٠ تن  ارتقا خواهد یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: وجود یک واحد کشتار گاه صنعتی دام، یک واحد کارخانه تولید فرآورده لبنی و ٣ واحد کارخانجات تولید خوراک دام برای توسعه دامپروری نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند.

وی گفت: دام و دامپروری برای افزون بر ۶ هزار ٨۵٠ نفر در شهرستان خاش فرصت شغلی موقت و دائم ایجاد کرده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400082216420
  • خبرنگار :

برچسب‌ها