ضرورت افزایش مشارکت شهروندان ابهری برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا

رئیس شبکه بهداشت و درمان ابهر بر ضرورت افزایش مشارکت شهروندان ابهری برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا تاکید کرد.

کوروش شعبانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در ابهر، اظهار کرد: طبق آخرین آمار در حال حاضر ۸۵ درصد از جمعیت شهرستان دُز اول و ۷۸ درصد نیز دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در مجموع نزدیک ۶۵ درصد از شهروندان ابهری هر دو دُز واکسن را دریافت کرده‌اند، متذکر شد: از آغاز واکسیناسیون تاکنون ۱۱۸ هزار دُز واکسن در شهرستان به افراد واجد شرایط تزریق شده که ۱.۳ دهم آن مربوط به دُز سوم است.

شعبانی با یادآوری اینکه در حال حاضر ترس وارد شدن به پیک ششم کرونا وجود دارد، ادامه داد: متاسفانه در برهه فعلی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی مبارزه با کرونا، کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک و حضور در تجمعات است.

این مسئول با تاکید بر اینکه از شهروندان که دُز اول واکسن را دریافت کرده و برای دُز دوم مراجعه نکرده‌اند، درخواست داریم هر چه سریع‌تر نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند، یادآور شد: تزریق واکسن دُز سوم نیز در شهرستان آغاز شده اما استقبال نسبت به دُز اول کمتر است.

وی با بیان اینکه از شهروندان که چهار ماه از دُز دوم واکسن آن‌ها گذشته درخواست داریم برای واکسیناسیون به پایگاه‌ها در نظر گرفته شده در سطح شهر مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: برای بازگشت زندگی به شرایط عادی واکسیناسیون مهم‌ترین اقدام است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400090201376
  • خبرنگار : 50163