/کرونا امروز ناکام ماند/

روز بدون فوتی کرونا زنجانی‌ها

خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته تاکنون، ویروس کرونا در استان زنجان موفق به شکست هیچ‌یک از بیماران مبتلا به کرونا نشد.

طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳ مورد مثبت سرپایی کرونا در استان زنجان شناسایی شده است. همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۳۳ هزار و ۶۵ مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در این استان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، مجموع بیماران مبتلا به کرونای فوت شده در استان به ۱۷۹۵ نفر رسیده و خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ‌یک از بیماران مبتلا به کرونا جان خود را از دست ندادند.

در حال حاضر ۱۵۷ بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در بیمارستان‌های استان زنجان بستری هستند که طی ۲۴ ساعت گذشته نیز موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان ۷ مورد بوده است.

گفتنی است، مجموع موارد مثبت ترخیص‌ یافته ۱۱ هزار و ۲۴۴ مورد بوده و همه موارد مثبت کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان، تاکنون به ۱۴۶ هزار و ۱۸۸ مورد رسیده است.

طبق آخرین آمار، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۳۵ هزار و ۷۹۳ مورد بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان زنجان بوده و موارد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی نیز به ۱۳ هزار و ۱۲۳ مورد رسیده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400090201520
  • خبرنگار : 50167