رایزنی وزرای دفاع آمریکا و ژاپن پس از جنجال بر سر پرواز اف-۱۶ها

وزارت دفاع آمریکا از گفت‌وگوی لوید آستین و همتای ژاپنی او پس از آنکه نوبوئو کیشی، تصمیم واشنگتن برای از سرگیری پرواز جنگنده‌های اف-۱۶ خود قبل از پایان یافتن تحقیقاتی درباره مناقشه رها ساختن مخازن سوخت یکی از این جنگنده‌ها در یک منطقه مسکونی ژاپن را "شدیدا تاسف‌برانگیز" توصیف کرد، خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقام ارشد سرویس مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا روز جمعه گفت: می‌توانم تأیید کنم که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا صبح امروز با نوبوئو کیشی، همتای ژاپنی خود صحبت کرده است و انتظار میرود که بیانیه ای درباره محتوای این تماس تلفنی را منتشر کنیم.

این گفتگوی تلفنی وزرای دفاع آمریکا و ژاپن بعد از آن صورت گرفته که روز سه‌شنبه، یک فروند جنگنده F-۱۶ ارتش آمریکا مجبور شد به هنگام فرودی اضطراری دو مخزن سوخت خود را در نزدیکی یک منطقه مسکونی در استان آئوموری ژاپن رها کند.

دولت ژاپن در پی این رخداد ضمن طرح اعتراضش به آمریکا، خواستار تعلیق پروازها تا زمان تکمیل تحقیقاتی در مورد این حادثه شد.

با این حال، مقامات شهر میساوای ژاپن گزارش کردند که دو روز بعد از این حادثه پروازهای جنگنده های F-۱۶ انجام شده اند و بعدا کیشی نیز تصمیم آمریکا برای از سرگیری پروازهای F-۱۶ را "شدیدا تاسف برانگیز" توصیف کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400091309516
  • خبرنگار : 71415