صرفه جویی هزار مگاواتی برق در خراسان جنوبی

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار کرد: طرح تعدیل روشنایی معابر در خراسان جنوبی تا کنون سبب صرفه جویی بیش از هزار مگاوات ساعت برق شده است.

هادی منصوریان، امروز شنبه ۲۰ آذر به رسانه‌های گروهی گفت: طرح تعدیل روشنایی معابر در استان از مهر پارسال برای بهینه سازی و پایداری جریان برق در فصل زمستان اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای پایداری جریان برق در استان و برای گذر از پیک زمستان تاکنون ۲۲ هزار و ۷۵۰ چراغ درون شهری، ۲۵۵۰ چراغ بین شهری، ۲۲۰۰ چراغ در پارک‌ها و ۴۹۹ چراغ در سایر مناطق با همکاری اداره حمل و نقل جاده‌ای و شهرداری تعدیل شده است.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: جمع آوری رمز ارزهای غیرمجاز، پایش مصرف برق ادارات و سازمان‌ها و استفاده از ظرفیت بسیج در فرهنگ سازی مدیریت مصرف، از دیگر اقدامات برای کاهش مصرف برق در استان است.

منصوریان یادآور شد: با استفاده از نور طبیعی در روز، تنظیم اسپیلت گرماساز روی ۲۵ درجه و استفاده از لباس گرم مناسب زمستانی می‌توان به کاهش مصرف انرژی برق و جلوگیری از اعمال خاموشی در استان کمک کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400092015006
  • خبرنگار :