رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی:

موضوع تخریب مغازه در مراغه در مراجع قضایی در حال  پیگیری است

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: هیچگونه دستور قضایی کتبی یا شفاهی از طریق دستگاه قضایی برای تخریب مغازه صادر نشده و به منظور پیگیری و بر حسب شکایت طرفین موضوع در مراجع قضایی مراغه در حال رسیدگی است.

موسی خلیل الهی در رابطه با موضوع فیلم منتشره در فضای مجازی در رابطه با تخریب یک مغازه و انتساب آن به یک فرد معلول اظهار کرد: بر اساس بررسی های انجام شده، ملک مذکور توسط شخص مالک مغازه و پس از اخذ مجوز تخریب از شهرداری انجام شده است.

وی با بیان این‌که هیچگونه دستور قضایی کتبی یا شفاهی از طریق دستگاه قضایی برای تخریب مغازه صادر نشده است، افزود: متاسفانه فیلم منتشره پس از چند روز از تخریب توسط مستاجرین با انگیزه شخصی ضبط و در فضای مجازی منتشر شده است.

وی ادامه داد: مغازه قدیمی متعلق به فرد معلول نبوده و تا به امروز هیچگونه مدرکی مبنی بر مالکیت منافع مذکور که متعلق به شخص معلول باشد به دستگاه قضایی ارائه نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان شرقی، خلیل الهی با بیان این‌که پیش از تخریب،  ارشادات لازم به مستاجرین به منظور انجام اقدامات مورد نیاز انجام شده بود، خاطرنشان کرد: به منظور پیگیری و بر حسب شکایت طرفین در رابطه با تخریب و تحریق عمدی و انتشار فیلم در فضای مجازی، موضوع در مراجع قضایی مراغه در حال رسیدگی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ دی ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400101208106
  • خبرنگار :

برچسب‌ها