بارش‌ برف و باران در خراسان رضوی

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به آغاز بارش‌ها در استان از روز جمعه گفت: بارش‌های روزهای آینده مشهد عمدتا به شکل باران خواهد بود و فقط برای قسمت ییلاقات غربی مشهد، احتمال بارش باران و برف در روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه وجود دارد.

آیدا فاروقی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیش‌بینی وضعیت جوی خراسان رضوی در روزهای آینده، اظهار کرد: روزهای پایانی هفته جاری، خصوصا در مناطق بادخیز جنوب شرق استان، وزش باد نسبتا شدید پدیده غالب جوی است و احتمال آسیب به سازه‌های موقت نیز وجود دارد. 

وی افزود: از جمعه بعد از ظهر نیز به تدریج بارش‌های پراکنده کمی به صورت باران آغاز می‌شود و از اواخر وقت جمعه و اوایل وقت شنبه، بر وسعت و میزان بارش‌ها افزوده می‌شود که در مناطق مستعد، این بارش‌ها به صورت رگباری با احتمال رعد و برق خواهد بود. این وضعیت به تناوب با شدت و ضعف تا سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و در مناطق سردسیر، بارش‌ها به صورت برف و باران خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه بیشترین بارش‌های شنبه آینده برای مناطق نیمه جنوبی استان مانند نیشابور، ارتفاعات بینالود، هزار مسجد و سرخس پیش‌بینی می‌شود، گفت: بارش‌های روزهای آینده مشهد عمدتا به شکل باران خواهد بود و فقط برای قسمت ییلاقات غربی مشهد، احتمال بارش باران و برف در روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه وجود دارد.

فاروقی با بیان اینکه کاهش دمای هوای استان از روز شنبه آینده آغاز خواهد شد، ادامه داد: بیشترین کاهش دما نیز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه اتفاق خواهد افتاد. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400102216641
  • خبرنگار :