معاون عمرانی شهرداری:

وضعیت دفنگاه زباله بجنورد نامناسب است

معاون عمرانی شهرداری بجنورد گفت: وضعیت دفنگاه زباله در این شهر نامناسب است.

کشمیری در بازدید از دفنگاه زباله بجنورد اظهارکرد: عدم رعایت ضوابط، شهر بجنورد و آبادی های اطراف را با معضل بزرگ بهداشتی مواجه کرده است.

وی افزود: متاسفانه وضعیت نامناسب دفنگاه زباله و عدم رعایت ضوابط، شهر بجنورد و آبادی های اطراف را با معضل بزرگ بهداشتی مواجه کرده که جان انسان ها را در معرض آسیب قرار داده است.

کشمیری ادامه داد: دود ناشی از سوختن زباله ها و لاستیک های فرسوده در کنار هجوم هزاران پرنده و حشرات موذی و بعضا انتقال آن به شهر سلامت شهروندان را تهدید می کند.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف هرچه سریعتر کارخانه کمپوست در مکان فعلی و یا تغییر مکان آن می تواند در کاهش مخاطرات خصوصا برای اقشار آسیب پذیر بسیار موثر باشد.

کشمیری گفت: با رعایت فرهنگ شهروندی در جدا سازی زباله تر در مبدا، دفن مناسب زباله، نظارت موثر دستگاه های متولی در رعایت دستورالعمل ها و استفاده هرچه کمتر از پلاستیک به عنوان ماده ای ناسازگار با محیط زیست می توان سلامت و هوای پاک را به شهر و شهروندان هدیه داد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400102619415
  • خبرنگار : 50046