معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

طرح «پنجشنبه‌های جهادی» در اردبیل اجرا می‌شود

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از طرح «پنجشنبه‌های جهادی» خبر داد.

مهدی رهبر ۲ اسفند در همایش تجلیل از جهادگران سلامت استان با اعلام این خبر افزود: کار جهادی باید پرحجم، منظم و باکیفیت باشد.

وی اضافه کرد: ستاد فعالیت‌های جهادی به‌صورت عملیاتی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل راه‌اندازی شده و طرح پنجشنبه‌های جهادی نیز به‌صورت هفتگی اجرا می‌شود.

رهبر با بیان اینکه خودسازی و صفای باطن در اردوهای جهادی در انسان ایجاد می‌شود، اضافه کرد: آشنایی دانشجویان با اوضاع مناطق محروم کشور از جمله مهم‌ترین بخش‌های اردوی جهادی است که برای هر انسانی آشنایی با این مناطق لازم است و این می‌تواند مسیر زندگی یک جهادگر را تغییر دهد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری دررابطه‌با اهمیت فعالیت‌های جهادی گفت: به گفته مقام معظم رهبری«جز با کار جهادی و انقلابی نمی‌توانیم این کشور را به سامان برسانیم» بنابراین باتوجه‌به شرایط موجود کشور از قبیل تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و برخی نابسامانی‌ها، اگر بخواهیم به‌صورت عادی فعالیت داشته باشیم، قطعاً نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود و باید کار جهادی انجام دهیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400120201080
  • خبرنگار :