غرب و مرکز خوزستان تحت تاثیر توده گرد و خاک خارجی

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع گرد و خاک در نیمه غربی و مناطق مرکزی استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا اواسط وقت امروز سامانه بارشی سبب رگبار باران و وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای به ویژه در ارتفاعات شمالی و شرقی می‌شود و سپس تا اوایل وقت فردا احتمال بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان خوزستان وجود دارد.

وی افزود: از فردا تا روز سه‌شنبه جوی نسبتا پایدار روی استان خواهیم داشت و پدیده غالب، مه رقیق یا غبار صبحگاهی و در برخی ساعات وزش باد خواهد بود. شمال خلیج فارس تا روز دوشنبه مواج خواهد بود.

سبزه‌زاری افزود: امروز با توجه به تشکیل توده گرد و خاک روی کشور عراق احتمال وقوع گرد و خاک به ویژه در نیمه غربی و مناطق مرکزی استان خوزستان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوشتر، امیدیه و آغاجاری با ۲۷.۲ و دهدز با ۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۲۴.۲ و ۱۵.۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400120705220
  • خبرنگار : 50232