آموزش «پایتون برای علم داده»

انجمن علمی دانشجویی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان، دوره آموزشی «پایتون برای علم داده» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره به صورت مجازی با تدریس علیرضا جعفری ـ مدرس علم داده و هوش تجاری، طی ۳۰ ساعت در روزهای شنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۹‌ تا ۲۱ برپا می‌شود.

«آشنایی با پایتون و مفهوم برنامه‌نویسی و ساختار آن»، «معرفی دستورات رشته‌ها و معرفی ماژول‌ها»، «آشنایی با عملگرها، رشته‌ها و ریاضیات»، «دستورات شرطی، تصمیم گیری و حلقه‌ها»، «مجموعه ها (set)»، «لیست ها (list)»، «دیکشنری ها (dictionary)»، «تابع (function)»، «توابع داخلی پایتون»، «خطاها و مدیریت آن‌ها»، «یادگیری ماشین و علوم داده»، «مفهوم یادگیری ماشین و علوم داده»، «ساختار داده و الگوریتم‌ها»، «آشنایی با کتابخانه‌های داده‌کاوی و یادگیری ماشین با پایتون»، «کتابخانه Numpy»، «کتابخانه Pandas»، «مصورسازی دیتا با کتابخانه Matplotlib»، «کتابخانه یادگیری ماشین Scikit Learn»، «پیش پردازش داده»، «مسئله یادگیری ماشینی – با ناظر»، «مبحث مسائل طبقه‌بندی با الگوریتم ماشین بردار پشتیبان، نزدیک ترین همسایگی، شبکه های عصبی  و درخت تصمیم»، «مبحث مسائل رگرسیون با الگوریتم‌های رگرسیون خطی»، «مسئله یادگیری ماشینی – بدون ناظر»، «الگوریتم  k means»، «الگوریتم KNN»، «درخت تصمیم»، «طبقه بند بیز»، «شبکه‌های عصبی و یادگیری عمیق» و «مدل‌سازی، ارزیابی و اعتبارسنجی مدل» سرفصل مطالبی است که در این دوره مطرح می‌شود. 

علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://evand.com/events/ieiu14 برای شرکت در این جلسه ثبت‌نام کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @iesupport پیام دهند.
انتهای پیام
 

  • شنبه/ ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400122116582
  • خبرنگار :