راه اندازی ساختمان ایکس ری تا ۲۰ روز آینده در مرز ماهیرود

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: ساختمان ایکس ری تا ۲۰ روز آینده در مرز ماهیرود راه اندازی می‌شود.

حسین موهبتی، شنبه شب 21 اسفند در شورای ساماندهی مبادلات مرزی گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که در مرز شروع شده ساختمان ایکس ری است که تا ۲۰ روز آینده به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص راه اندازی درمانگاه در سایت مرزی ماهیرود نیز گفت: قرار است درمانگاه و کلینیک توسط یک سرمایه گذار در ماهیرود احداث شود که در این جلسه با این طرح موافقت شد تا سال آینده شاهد بهره برداری این طرح برای مردم افغانستان در جوار مرز باشیم.

موهبتی افزود: در این جلسه مصوب شد نرخ تعرفه خدمات در سال ۱۴۰۱ برای ۲۰ قلم تعیین شده به صورت میانگین ۱۰ درصد افزایش داشته باشد.

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره ارایه خدمات در بازارچه یزدان نیز گفت: بعد از مدتی تعطیلی بازارچه، در حال حاضر با فعال شدن مجدد بازارچه، یک سری خدمات به شهروندان افغانی که در کنار مرز زندگی می‌کنند از جمله کپسول گاز، مایحتاج اولیه، نان و یک سری کالاهای یارانه‌ای ارایه خواهد شد.

موهبتی یادآور شد: به غرفه داران تجاری مرز یزدان نیز این نوید را می‌دهیم که در اجاره قراردادهای شش ماهه آنها که به دلیل فعال نبودن بازار، رونق نداشته سه ماه تخفیف داده می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400122217125
  • خبرنگار :