با حضور مسئولان میراث فرهنگی فارس؛

پنجمین نمایشگاه گروهی بهار ایرانی در گالری تاروپود

نمایشگاه گروهی آثار هنرمندان رشته‌های مختلف از فردا، جمعه 27 اسفند و همزمان با نیمه شعبان، در گالری تار و پود، به نمایش گذاشته می‌شود.

نمایشگاه گروهی آثار هنرمندان شامل نقاشی، طراحی، نقاشیخط، چاپ دستی و عکس از فردا جمعه 27 اسفند و همزمان با نیمه شعبان در گالری تاروپود شیراز، به نمایش درخواهد آمد و تا روز پایانی فروردین سال جدید، در معرض دید علاقه مندان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، این نمایشگاه، با هدف نمایش و فروش و با این عنوان که "هنرمندان شیرازی به مسافران نوروزی عیدی می‌دهند" برپا شده است و به همین دلیل قیمت آثار هنری، پائین‌تر از قیمت واقعی اثر، در نظر گرفته شده است.

در این نمایشگاه، در این نمایشگاه که بعد از 2 سال تعطیلی یا محدودیت فعالیت گالری‌ها، برپا خواهد شد، تعداد 96 اثر از 49 هنرمند به نمایش در می‌آید و مسافران و میهمانان نوروزی این امکان را خواهند داشت که در کنار بازدید از آرامگاه حافظیه و باغ جهان نما، از این نمایشگاه نیز بازدید داشته باشند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400122621100
  • خبرنگار :