یک کشته و ۱۳ مصدوم در دو حادثه ترافیکی خوزستان

مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مرگ یک تن و مصدومیت ۱۳ نفر در حوادث ترافیکی صبح امروز در استان خوزستان خبر داد.

عارف شرهانی اصل در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حادثه برخورد تریلر با پراید که ساعت ساعت ۰۱:۲۵ بامداد امروز (۱۰ فروردین‌ماه) در محور ماهشهر به اهواز در کیلومتر ۳۰ آزادراه خلیج فارس رخ داد، پنج نفر مصدوم شدند که توسط یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان ممکو انتقال یافتند.

وی افزود: در حادثه‌ای دیگر در برخورد پژو ۴۰۵، پراید و سمند که در ساعت ۱۰:۴۳ امروز در ابتدای جاده هفتگل رخ داد، یک تن کشته و هشت نفر مصدوم شدند.

مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: مصدومان این حادثه که سه مرد ۳۶ و ۲۵ ساله، سه زن ۳۵، ۴۱ و ۳۲ ساله و دو دختر ۱۶ و چهار ساله بودند، به بیمارستان‌های امیرالمومنین و گلستان اهواز انتقال یافتند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401011004357
  • خبرنگار : 50232