گرانفروشی در صدر تخلف نوروزی اصناف نهاوند 

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند، گفت: در راستای اجرای طرح نوروزی نظارت بر تنظیم بازار کالا و خدمات ۷۰ پرونده تخلف تشکیل شد که بیشترین آنها گرانفروشی بود.

قاسم بازدار اظهار کرد: در این طرح که از اواسط اسفندماه سال گذشته تا ۱۶ فروردین ماه سال جاری به اجرا درآمد ۷۰ پرونده تخلف در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: از مجموع پرونده‌های تشکیل شده ۶۸ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که منجر به صدور محکومیت جریمه به میزان دو میلیارد و ۷۸۷ میلیون ریال برای متخلفان شد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند گران‌فروشی و درج نکردن قیمت را بیشترین تخلفات در این پرونده‌ها بیان کرد و گفت: گران‌فروشی، عدم درج قیمت کالا و کم‌فروشی از عمده‌ترین تخلفات صورت گرفته بوده و گران‌فروشی بیشترین علت را داشته است.

بازدار بیان کرد: در طرح نظارتی ویژه نوروز، اعضای کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار در قالب اکیپ‌های مشترک نسبت به رصد بازار و فروشگاه‌های بزرگ اقدام کرده‌اند.

وی ضمن قدردانی از اصناف و کسبه شهرستان که حقوق مصرف‌کنندگان و انصاف در حق مردم را رعایت کرده‌اند، نسبت به هرگونه تخلف به ویژه در مورد کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم هشدار داد.


انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401011809430
  • خبرنگار : 50471