نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

معلمان به مسائل تربیتی دانش‌آموزان اهمیت بیشتری بدهند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: معلمان باید علاوه‌بر آموزش در خصوص مسائل تربیتی دانش‌آموزان هم حساس باشند و اهمیت بیشتری بدهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم یکشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه، در برنامه‌ای که به مناسبت هفته‌ی سلامت در مدرسه حضرت معصومه(س) تبریز برگزار شد، اظهار کرد: مدارس ابتدایی اهمیت بالایی دارند چراکه آینده‌سازان مملکت در این مدارس تحصیل می‌کنند.
وی ادامه داد: معلمان نقش بیشتری در این عرصه دارند و تمامی افراد جامعه و حتی مسئولین حتما معلمان ابتدایی خود را به یاد دارند لذا هرچه دوران ابتدایی‌ بهتر باشد، پایه‌ی دانش‌آموزان قویتر خواهد بود.

وی افزود: برخی از معلمان ابتدایی به دانش آموزان ارفاق می‌کنند اما این امر در واقع پایه‌ی دانش آموزان را ضعیف می‌کند و اگر سخت گیری در دوره اول انجام شود، در بقیه‌ی مقاطع قوی‌تر خواهند بود.

حجت‌الاسلام آل هاشم خاطرنشان کرد: ارزش و مقام معلم بسیار والا است و قدر و ارزش معلمان را قرآن، پیامبران و امامان مطرح کرده‌اند؛ بنابراین معلمان در بحث تربیتی دانش‌آموزان هم باید دقت لازم را داشته باشند چراکه این امر تنها وظیفه‌ی معلم پرورشی نیست.

وی یادآور شد: معلمان وظیفه دارند در رابطه با مسائل تربیتی دانش آموزان حساس باشند چراکه بحث مسائل تربیتی کمتر از تعلیم نیست همچنین باید ارتباط تنگاتنگی با والدین داشته باشند و مشکلات دانش آموز را به پدر و مادر و مخصوصا مادران آنها اطلاع دهند. 

به گزارش ایسنا، در دومین روز از هفته‌ی سلامت، زنگ سلامت طی آیینی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی، مدیر کل آموزش و پرورش استان و همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مدرسه‌ی حضرت معصومه(س) تبریز نواخته شد.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401021811069
  • خبرنگار :