مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد خبر داد

خدمات‌رسانی به بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار زائر و مجاور

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد از خدمات‌رسانی به بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار زائر و مجاور در مهرماه امسال خبر داد.

سیدمهدی کمالی اظهار کرد: طبق آمار از ابتدا تا ۳۰ مهر ماه بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار و ۱۶۸ زائر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری به این شهر وارد یا از این شهر خارج شده‌اند.

وی اضافه کرد: این درحالی است که در مهر ماه ۱۴۰۰ بیش از یک میلیون و ۳۰۰هزارو ۶۸۰ زائر از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد وارد یا از این شهر خارج شده و از خدمات پایانه‌های مسافربری شهرداری استفاده کرده بودند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، کمالی ادامه داد : مقایسه این ۲ آمار نشان دهنده این است که طی مهر ماه امسال استفاده از خدمات پایانه‌های مسافربری شهرداری از سوی زائران و مجاوران امام رضا(ع) ۲۸۶ هزار و ۴۸۵ نفر نسبت به مهر ماه سال گذشته افزایش داشته است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401080905733
  • خبرنگار : 50378