مانور دورمیزی مدیران جمعیت هلال‌احمر استان زنجان برگزار شد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: مانور دورمیزی مدیران هلال‌احمر با موضوع وقوع سیل در روستاهای این استان برگزار شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، سیدقاسم موسوی در مانور دورمیزی وقوع سیل در روستاهای استان زنجان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، افزود: هفته پدافند غیرعامل امسال با شعار "پدافند دانش بنیان، حفاظت از زیر ساخت ‌ا و تداوم کارکردها برای مردم" است.

وی پدافند غیرعامل را مجموعه اقدامات در راستای افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران دانست و گفت: در این راستا مانور دور میزی که تمرینی به منظور آمادگی در حوادث غیرمترقبه، مدیریت، تصمیم‌گیری درست، هماهنگی و تعامل بیشتر به منظور ارائه خدمات مطلوب امدادی در سیل به آسیب دیدگان ناشی از حوادث است را برگزارکردیم.

موسوی تاکید کرد: مانور دورمیزی برنامه تکمیلی است که گام به گام برای هماهنگی و ارائه خدمات امدادی تمرین و تکمیل می‌شود تا بر اثر تکرار، نقاط ضعیف را شناسایی کرده و در صورت وقوع حوادث در کمترین زمان ممکن با بهترین کیفیت پاسخ لازم به حوادث را دهیم.

وی ادامه داد: علاوه بر برگزاری مانورهای دور میزی در هلال‌احمر استان با هدف آمادگی برای پاسخ به حوادث، یکی از راهکارهای کاهش خطرات جانی و مالی ناشی از حوادث، ارتقای سطح آگاهی هموطنان در جامعه و ایجاد آمادگی در بین اقشار مختلف است که این مهم از طریق ارائه آموزش‌های مورد نیاز برای عموم مردم در دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی و اعضای خانه های هلال در سطح شهرها، روستاها و محلات است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401081107412
  • خبرنگار :