سامانه ها مهمترین عامل کنترل کننده قاچاق است

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان گفت:سامانه های به روز با کاربران سالم را مهمترین عامل کنترل کننده قاچاق است.

علی خداویسی امروز چهارشنبه (۱۸آبان ماه) در جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق دارو و کلاهای سلامت محور استان کردستان اظهار کرد: در حوزه قاچاق دارو علاوه بر تحریم ها، یکسری عوامل دیگر از جمله قاچاق وجود دارد که نباید نادیده گرفته شود و کردستان نیز از این امر مستثنی نیست.

وی، سامانه های به روز با کاربران سالم را مهمترین عامل کنترل کننده قاچاق ذکر کرد و افزود: رصدها در سطح شرکت های پخش و تولید کننده دارو باید بیش از پیش افزایش یابد.

دبیر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بیان کرد: در بحث فرهنگ سازی برای مبارزه با قاچاق، آموزش و پرورش در اولویت اول قرار دارد و باید این امر به مرحله اجرا برسد.

وی ادامه داد: گشت های مشترک برای نظارت بیشتر باید به صورت جدی تر به کار پیمایش ادامه دهند.

خداویسی عنوان کرد: سرمایه های اجتماعی ما بسیار ضعیف شده و ضربه خورده است؛ این امر موجب افزایش قاچاق و انواع تخلف در جامعه شده، که برای مقابله با این پدیده لازم است که آموزش و پرورش ورود کرده و با خلاقیت محوری و تأثیر گذاری به تولید محتوا برای کودکان بپردازد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401081812587
  • خبرنگار : 50130

برچسب‌ها