معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان:

ظرفیت کوچک ادارات را به ظرفیت بزرگ مردم متصل کنید

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان با اشاره به اینکه بخش عمده ای از اغتشاشات اخیر به دلیل منابع جعلی اطلاع رسانی در جامعه است، گفت: باید فرهنگ کتابخوانی و توجه به منابع اصلی را در جامعه گسترش دهید.

دکتر سیدعلی مهاجر در دیدار با مدیرکل کتابخانه‌های استان و کتاب‌داران کتابخانه‌ی میرفندرسکی گرگان با اشاره به اینکه کتاب و کتاب‌خوانی در دین مبین اسلام و سیره رسول خدا (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) همواره مورد توجه و اهمیت بوده است، اظهار کرد: علاوه بر این با وجود اینکه مقام معظم رهبری نیز سالهاست بر وجوب افزایش سرانه مطالعه و کتابخوانی در کشور تاکید کرده اند هنوز آن گونه بایسته و شایسته است نتوانسته ایم اقدام شاخصی را در این حوزه صورت دهیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از اتفاقات و اغتشاشات اخیر  به دلیل عدم آگاهی رسانی و اطلاعات است، افزود: متاسفانه جوانانی که در اغتشاشات اخیر به خیابان‌ها آمدند منابع دریافت اطلاعاتشان منابع ناصواب و نامعتبری مانند فضای مجازی است که اذهان آن‌ها را نسبت به نظام و انقلاب خراب کرده، در حالیکه اگر منابع معتبری هم‌چون کتاب باشد این‌گونه نخواهد بود که بستر سوء استفاده دشمنان و بدخواهان نظام قرار بگیرند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان با تاکید بر اینکه امیدواریم در سایه‌ی تعاملات و هماهنگی‌ها حقی که نسبت به کتاب و گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی بر گردن ماست ادا شود، خاطرنشان کرد: درخواست ما از همه فعالان این حوزه این است که توجه به کتاب و فرهنگ کتاب‌خوانی منحصر به هفته کتاب‌خوانی نباشد زیرا این هفته تنها بهانه‌ای برای این امر مهم و اساسی است.

مهاجر با اشاره به اینکه اگر هر شخص در هر مسئولیتی که دارد آن مسئولیت را بزرگ شمرده و قدر آن را بداند وضعیت کشور به مراتب بهتر خواهد بود، ادامه داد: متاسفانه ما گاهی مسئولیت و نقش خود را در پیشرفت کشور کوچک می‌شماریم و اینجاست که شما به عنوان فعالان حوزه کتاب و فرهنگ باید بدانید که کارتان کاری مهم و اثربخش است.

وی با بیان اینکه ظرفیت ادارات دولتی کوچک است، ادامه داد: وقتی این ظرفیت کوچک به دریای بی‌کران مردم و خیرین متصل شود اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد که شاید نخستین اثر آن گسترش سرانه کتابخانه و کتاب‌خوانی باشد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401082819522
  • خبرنگار : 50477

برچسب‌ها