امام‌جمعه سلطانیه عنوان کرد

بصیرت رکن جدایی‌ناپذیر حماسه ۹ دی

امام‌جمعه سلطانیه گفت: بصیرت رکن جدایی‌ناپذیر حماسه ۹ دی است.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با ایسنا، با گرامی‌داشت حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، به ویژگی‌های فتنه بر اساس نهج‌البلاغه اشاره کرد و افزود: فتنه وقتی می‌آید شبهه‌انگیز می‌شود و وقتی بساط آن جمع می‌شود، مردم از ماهیت آن آگاه می‌شوند.

وی با بیان اینکه فتنه‌گران همیشه برای اینکه مردم را با خود همراه کنند، از ترفندها، روش‌ها و شعارهای مختلف استفاده می‌کنند، لذا یک‌بار فتنه جمل، یک‌بار فتنه صفین با شعار لاحکم الالله و یک‌بار فتنه ۸۸ با رمز تقلب و یا فتنه ۱۴۰۱ با رمز زن به وجود می‌آید، افزود: فتنه را به این جهت فتنه می‌گویند که تشخیص حق از باطل را سخت و انسان را دچار سرگردانی و  بحران می‌کند.

امام‌جمعه سلطانیه با بیان اینکه در فتنه با شعارهای فریبنده لباس حق به باطل پوشانده می‌شود و لذا عده‌ای را دچار سرگردانی می‌کند، افزود: شاخص در نجات از فتنه، رهبر جامعه اسلامی است و انسان باید از کسی تبعیت کند که پرچم بصیرت‌آفرینی در دست اوست.

حسینی‌نسب با بیان اینکه در فتنه‌های مختلف بصیرت‌آفرینی‌های مقام معظم رهبری و تبعیت مردم با بصیرت توطئه دشمنان را خنثی کرده است، ادامه داد: در فتنه ۸۸ توطئه براندازی نظام و در فتنه اخیر نیز توطئه تجزیه ایران اسلامی شکست خورد.

امام‌جمعه سلطانیه با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان ابتدا راهبرد سرنگونی انقلاب را دنبال کردند و جنگ تحمیلی ۸ ساله با هدف انجام شد ولی موفق نشدند، بعد سیاست تغییر ساختار نظام را در پیش گرفتند و راه به جایی نبردند، تاکید کرد: مهار انقلاب سیاست دیگر دشمنان است که فتنه‌ها و توطئه و تحریم‌ها با این هدف اعمال می شود.

وی با بیان اینکه راست و چپ گمراهی است و راه میانه که همان راه ولایت است، راه اصلی و نجات‌بخش است‏، عنوان کرد: بصیرت‌آفرینی مقام معظم رهبری حماسه ۹ دی را خلق و در تاریخ ماندگار شد.

انتهتی پیام

  • جمعه/ ۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401100904828
  • خبرنگار : 50163