بارش باران و برف از حوالی ساعت هفت صبح امروز در خاش و روستاهای همجوار و ارتفاعات و حاشیه تفتان آغاز و در سطح شهر سبب آبگرفتگی معابر شده است.
بارندگی های اخیر از اواخر فصل پاییز و زمستان نوید دهنده سالی نیکو و آباد را می دهد.
رییس جمعیت هلال احمر خاش گفت: بارشها در این منطقه به صورت نرم و در حوزه تفتان و ارتفاعات برف است، بنابراین توصیه ما به مردم این است که از حاشیه رودخانه های فصلی دور بمانند و برنامه صعود به تفتان و نقاط برف خیز را کنسل کنند.
جلال هاشمزهی افزود: همکاران ما در حال پایش نقاط بحرانی اند و اگر شرایطی برای امدادرسانی به آسیب دیدگان پیش بیاید، نیروهای ما آماده خدمات رسانی به مردم هستند.
شهردار خاش هم گفت: اکیپ های خدمات رسانی به مردم برای مقابله با شرایط بحرانی در این نهاد فعال شده اند.
در شبانه روز گذشته از ۴۳ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی بارش رحمت الهی گزارش شد
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه روز گذشته از ۴۳ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی گزارش باران داشته ایم .
حیدری افزود: از اواخر وقت سه شنبه با ورود سامانه بارشی به استان شاهد بارندگی در مناطق شمالی و مرکزی استان هستیم و این سامانه تا آخر وقت روز چهارشنبه از شمال استان خارج خواهد شد اما همچنان تا پنجشنبه در جنوب استان فعال خواهد بود.
وی توصیه کرد: در سفرهای برون شهری و فعالیت های کوهنوردی احتیاط شود و از اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری شود.
انتهای پیام